Μια ακόμη κόντρα σημειώθηκε κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών, αυτή τη φορά μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά και του Δημήτρη Σταμάτη της ΝΔ, με βαρύτατους υπαινιγμούς του χρυσαυγίτη βουλευτή εναντίον του κ. Σταμάτη.

Το λόγο είχε ο κ. Παππάς ο οποίος αναρωτήθηκε πού βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και δεν παρευρίσκεται στη βουλή. «Αλήθεια πού είναι ο κ. Σαμαράς; Ο κ. Σαμαράς πληρώνεται για τη συμμετοχή του στο Κοινοβούλιο. Δεν είναι σε επιτροπές, δεν έρχεται… Τον πληρώνει ο ελληνικός λαός; Γιατί; Δεν τον βλέπω ποτέ εδώ!»

Στο σημείο αυτό, κάτι είπε ο κ. Σταμάτης με τον κ. Παππά να απαντά: «Μου λείπει, μου λείπει για να του τα πω». Μια ακόμη διακοπή του κ. Σταμάτη, που επίσης δεν ακούστηκε, προκάλεσε την έκρηξη του Χρήστου Παππά:

«Είσαι γνωστός προβοκάτορας Σταμάτη. Το κάνες και το πρωί. Μην μου κόβεις την κουβέντα. Ξέρουμε ποιος είσαι, ξέρουμε τι είσαι, ξέρουμε τι λαμόγιο είσαι. Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Κάνε μου και μήνυση και αγωγή. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Να μου την κάνεις. Άντε γιατί πολλά έχω για τη γούνα σου», είπε ο κ. Παππάς με τον πρόεδρο της Βουλής να παρεμβαίνει, ζητώντας να μην γράφονται όλα αυτά.

Δείτε το βίντεο…