Τη δυσαρέσκειά του για την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Νικήτα Κακλαμάνη, επισημαίνοντας ότι ήξερε «από την Παρασκευή τα μεσάνυχτα πως δε θα γίνουν εκλογές».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι «αυτό που ένιωσα χθες δε το ένιωσα ούτε στις μεγάλες ήττες του κόμματος» και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαιώνοντας τους πως η παράταξη θα προστατευθεί.

Έριξε επίσης καρδιά για τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Α. Παπαμιμίκο τονίζοντας ότι «είχε εξαφανιστεί από εχθές και δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις», ενώ επισήμανε την αναγκαιότητα να γίνουν εκλογές το ταχύτερο δυνατό «και εντός 15νθήμερου εάν είναι δυνατόν, με ψυχραιμία και διαφάνεια».

Όσον αναφορά στο Β. Μεϊμαράκη ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά πως «ήταν ο μοναδικός που δεν είχε λόγο να ματαιωθούν οι εκλογές», ενώ επισήμανε πως «είναι αστείο να φύγει ο Β. Μεϊμαράκης».

Τέλος έκανε λόγο για τις σχέσεις που έχει η εταιρία που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών με τον Α. Σαμαρά και εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία του κόμματος λέγοντας πως «εύχομαι και ελπίζω να μη χρειαστεί η παρέμβαση του Κ. Καραμανλή».