Διαπλεκόμενο χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον «Ενικό» και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ «απείλησε» με αποκαλύψεις σε περίπτωση που οι νεοδημοκράτες τον επιλέξουν για αρχηγό του κόμματος.

«Αυτός ο φιλαλήθης πρωθυπουργός βγαίνει και λέει “θα αλλάξω τις διοικήσεις των τραπεζών εάν χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση”. Γιατί μπορεί να τις αλλάξει;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε «Μέσω ΤΧΣ δεν βγαίνουν οι διοικήσεις, χωρίς την άδεια του προέδρου μπορεί αλλάξει κάποια διοίκηση και δεν το ήξερα. Ποιον κοροϊδεύει ο Αλέξης Τσίπρας, εμάς; Όχι, τον ελληνικό λαό κοροϊδεύει, το παίζει επαναστάτης ότι θα χτυπήσει τα συμφέροντα, θα χτυπήσει τους διαπλεκόμενους ενώ είναι ο αρχιδιαπλεκόμενος, αφήστε μην ανοίξω το στόμα μου» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς για το τι γνωρίζει και αποδίδει τέτοιους χαρακτηρισμούς στον πρωθυπουργό, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε χαρακτηριστικά: «αφήστε μην ανοίξω το στόμα μου. Δεν είναι ώρα ακόμα. Όταν θα είμαι αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα δείτε στη βουλή πως θα ανοίγει το στόμα μου, αρκεί να με ψηφίσουν οι Νεοδημοκράτες και θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές στη Βουλή».