Περισσότερα από 60 άτομα θα κληθούν να καταθέσουν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δομημένα ομόλογα, που αφορά την περίοδο 2004-2007.

Η λίστα περιλαμβάνει όλους τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς της ΝΔ, τον νυν υπουργό Εργασίας και το νυν υφυπουργό Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, στελέχη χρηματιστηριακών εταιρειών, όλους τους προέδρους ασφαλιστικών ταμείων που αγόρασαν δομημένα ομόλογα και τους προέδρους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς από το 2004 έως σήμερα.

Τους προέδρους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, τους πρώην και νυν διοικητές της Τράπεζας Ελλάδος και τις διοικήσεις των αναδόχων Τραπεζών, καθώς και τον πρώην επικεφαλής της Επιτροπής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Τα πολιτικά πρόσωπα που θα καταθέσουν στην εξεταστική επιτροπή είναι ο πρώην υπουργός και υφυπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφη και Πέτρος Δούκας. Οι τρεις πρώην υπουργοί Απασχόλησης Σάββας Τσιτουρίδης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Μαγγίνας.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο νυν υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος και ο νυν υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης. Με δική του πρωτοβουλία ζήτησε και θα καταθέσει και ο νυν υφυπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, καθώς είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΤΕΑΠΟΚΑ.