Διαψεύδει κατηγορηματικά εκλογές ο Πεταλωτής

«Όποιος θέλει εκλογές ας βγει να το ζητήσει»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:54
10/02/2011
Διαψεύδει κατηγορηματικά εκλογές ο Πεταλωτής
2
loading

«Δεν υπάρχει θέμα προκήρυξης εκλογών. Το εθνικό συμφέρον μας οδηγεί ακριβώς στο αντίθετο. Η κατάσταση και οι Έλληνες πολίτες δεν σηκώνουν πειραματισμούς. Όποιος θέλει εκλογές ας βγει να το ζητήσει», δήλωσε με νόημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος ερωτηθείς σχετικώς έκανε ταυτόχρονα λόγο για «σενάρια που εκπορεύονται από διάφορους χώρους για ίδιους πολιτικούς λόγους».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας Ελλάδας αλλαγμένης και απαλλαγμένης από τις παθογένειες του παρελθόντος, ενώ σε ότι αφορά την συναίνεση είπε ότι «εμείς την ζητούσαμε από την πρώτη στιγμή πριν ακόμα κορυφωθεί η κρίση».

«Η κυβέρνηση προχωράει και τώρα που δεν έχει την συναίνεση άλλων δυνάμεων», είπε ο κ. Πεταλωτής προσθέτοντας ότι η συναίνεση δεν σημαίνει ότι οι άλλες δυνάμεις δεν θα έχουν την δική τους πολιτική ή τις δικές τους απόψεις, ωστόσο τόνισε ότι για θέματα δημοσιονομικής πολιτικής υπάρχουν άξονες πάνω στους οποίος μπορεί να υπάρξει συναίνεση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Christos Apostolidis

    35 χρόνια πειραματίζονται πάνω μας οι αλήτες.. και συνεχίζουν τους πειραματισμούς.. σχέδιο μηδέν, εθνικές στρατηγικές μηδέν, ανάπτυξη μηδέν πως στο διάολο θα πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα? σπέρνοντας βαμβάκι για μια ανύπαρκτη κλοστουφαντουργία και εισάγοντας σιτάρι? περιμένοντας φτινιαρίδες τουρίστες χαμηλού επιπέδου τους να εκμεταλευτούν το 1% φτηνότερο φπα στα πανάκριβα προϊόντα της πατρίδας μας? με την ναυτιλία μας πρώτη στον κόσμο αλλά το πολεμικό ναυτικό παροπλισμένο αντί να προστατεύει άπαντες στην σομαλία κάνοντας μας σημαντικό στρατηγικό παίχτη? αυτά τα 3 είναι οι βαριές μας βιομηχανίες και ακόμη και σε αυτά 35 χρόνια πειράματα κάνετε αλήτες.. και τολμάτε να μας δουλεβετε και μπροστά στα μούτρα μας.. οι έλληνες δεν θέλουν εκλογές γιατί απλά, δεν θέλουν να δουν τα χειρότερα, να ξοδευτούν εν μέσω κρίσης εκατομύρια τσάμπα και βερεσε, να τρέχουν στα χωριά τους πληρώνοντας τα διόδια που χαρίζετε στους ιδιώτες κατασκευαστές και δίνοντας σας νομιμότητα να κάνετε αυθαίρετα και ατιμώρητα ότι σας καπνίσει.. α σορρυ, το κάπνισμα απαγορεβετε και την άλλη λέξη που μπαίνει αντί το καπνίσει θα μας την φορολογήσετε και αυτήν οσονούπω.... αλήτες.

  2. avatar tasos

    και να θελαμε εκλογες δεν υπάρχει και κανένα κόμμα αξιόλογο που να μπορεις να εμπιστευτείς πλεον...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει