Σε καβγά εξελίχθηκε η συζήτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Παππά, και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώς Φωτίου κατά τη διάρκεια κοινής παρουσίας τους στο Action24. Αφορμή αποτέλεσε η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι βουλευτές της Νέας Αριστεράς δεν είναι νομιμοποιημένοι να κατέχουν τις έδρες τους μετά την εκλογική επίδοσή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

«Αυτό να μην το λένε οι άνθρωποι που έχασαν το 37% της δύναμής του σε ψήφους στις ευρωεκλογές» αντέδρασε η κυρία Φωτίου, με τον Πέτρα Παππά να απαντά «το 2,4% δεν νομιμοποιεί κανέναν να κατέχει έδρες».

«Μην το κάνετε αυτό γιατί ήρθατε 4ος εκεί που εκλέγεστε» είπε στη συνέχεια η Θεανώ Φωτίου, η οποία μάλιστα μπέρδεψε την εκλογική περιφέρεια του συνομιλητή της.

«Χαίρεστε; Ποιος το προκάλεσε αυτό; Χαίρεστε, ενισχύσατε την Ελληνική Λύση. Σας τοποθέτησε ο λαός εκεί που έπρεπε στο 2,4% και στις επόμενες εκλογές θα σας τοποθετήσει στην ανυπαρξία και από εκεί στο σπίτι σας. Θέλετε να μην εκλεγεί κανείς αριστερός» δήλωσε στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς δεν ήρθαμε 4οι» επέμεινε στο καρφί της η κυρία Φωτίου με τον Πέτρα Παππά να συνεχίζει σε υψηλούς τόνους «διασπάσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αποκλείονται οι βουλευτές της Νέας Αριστεράς από τον διάλογο για την κεντροαριστερά. Φέρτε πίσω τις έδρες, είστε χορηγοί της Ελληνικής Λύσης».

«Χαίρεται η ΝΔ με αυτά που λέτε» κατέληξε τον καβγά η βουλευτής της Νέας Αριστεράς.