Στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης και βλέποντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εστία» που αναφέρει πως ζήτησε συγγνώμη από το Ισραήλ για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί της Χαμάς (σ.σ. είχε πει ότι δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση αλλά ένα μέρος της προβαίνει σε τρομοκρατικές ενέργειες), είπε: «Τι μ…κίες είναι αυτά; Εγώ ποτέ δεν είπα συγγνώμη. Δεν κατάλαβαν τι είπα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση για την συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου για την ακρίβεια, είπε πως: «Δεν μπορούμε να λέμε ότι η Ελλάδα ευημερεί την ώρα που το 20% όντως περνάει καλύτερα και το 80% είναι σε χειρότερη κατάσταση», ενώ σε άλλο σημείο σχολίασε «δεν θα είναι εύκολο για εμάς όταν αναλάβουμε».

Ανέφερε παράλληλα πως η αποστολή του κόμματος στην Παλαιστίνη, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή «αν με αφήσει το Ισραήλ» εκτιμώντας ότι η θέση του για αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους έχει ενοχλήσει. «Εξάλλου είμαι ο μόνος “αμερικανόφερτος”, όπως λένε, που είπε κάτι τέτοιο», σχολίασε καυστικά.