Την ημέρα των γενεθλίων του τελειώνει και τη στρατιωτική του θητεία ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Θήβα. Σήμερα είναι η τελετή ορκωμοσίας του ανάμεσα σε 1.300 νεοσύλλεκτους και φυσικά στο πλευρό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκονται ο σύζυγός του, Τάιλερ Μάκμπεθ, οι γονείς του, καθώς και συγγενείς και φίλοι.

Με το πέρας της τελετής ο Στέφανος Κασσελάκης τελειώνει και επίσημα τη θητεία του στον ελληνικό στρατό και θα γιορτάσει τα γενέθλιά του σε μια ψαροταβέρνα της περιοχής, όπως έκανε γνωστό η εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο κ. Γιάννης, βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή και μίλησε με την παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, αποκαλύπτοντας ότι το μεσημέρι γύρω στις 14:30 θα είναι εκεί ο κ. Κασσελάκης μαζί με τους δικούς του, και όχι μόνο, για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του: «Ενημερώθηκα τηλεφωνικά ότι θα έρθει ο κ. Κασσελάκης από το γραφείο του στην Αθήνα. Μαζί του θα είναι και κάποιοι φαντάροι από τον θάλαμό του ως καλεσμένοι. Θα είναι γύρω στα 50 – 60 άτομα, δεν γνωρίζω ακριβώς τον αριθμό», εξήγησε ο ίδιος.