Ο σκιτσογράφος Ηλίας Μακρής απαντά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, και την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του για ένα σκίτσο στην «Καθημερινή». Η απάντηση ήρθε με ένα ακόμα σκίτσο, στο οποίο ο ίδιος κρατά τη γελοιογραφία που προκάλεσε την επίθεση του Παύλου Πολάκη.

Στο σκίτσο ο Ηλίας Μακρής ζητά συγγνώμη όχι από τον Παύλο Πολάκη αλλά «από τους τετράποδους φίλους μου αν τους πρόσβαλα».

Η ανάρτηση του Ηλία Μακρή με τίτλο «Η συγγνώμη του γελοιογράφου»…

Η συγγνώμη του γελοιογράφου.23/1/24

Posted by Ηλίας Μακρής-Δελλόγλου on Tuesday, January 23, 2024

Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του έγραφε τα εξής:

Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας». Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα! Ηλίας Μακρής γελοιογράφος, λέει, της «σοβαρής» Καθημερινής! Τράβα στο Μακελειό λυξονταρμα, εκεί θα έχεις πέραση! ΥΓ1: Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου, μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά… Θα σου ταχυδρομήσω δυο δίευρα για τις δυο «Γελοιογραφίες» σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου… Τώρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση ΥΓ2: Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματό σου… (φωτο 3).

Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας».Μάλλον ζητάει αύξηση και…

Posted by Παυλος Πολακης on Monday, January 22, 2024