Την κοινωνική κουζίνα «ο Άλλος Άνθρωπος» επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, μαζί με βουλευτές του κόμματος, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και βοηθώντας τους εθελοντές στην προετοιμασία του γεύματος, που από το 2011 παρέχουν καθημερινά σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη.

Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης είχε συναντήσει πέρυσι τον χειμώνα τον υπεύθυνο της κοινωνικής κουζίνας Κώστα Πολυχρονόπουλο και τους εθελοντές της.

«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα και φέτος στον “Άλλον Άνθρωπο”, στον Κώστα, που χαρίζει απλόχερα αγάπη και φροντίδα σε αδύναμους συνανθρώπους μας στην Αθήνα και σε άλλα μέρη της χώρας. Έχουμε χρέος -και αυτές τις άγιες μέρες- να στηρίξουμε την κοινωνία, που τα τελευταία χρόνια ζει με αυξημένες ανισότητες και λιγοστές ευκαιρίες. Τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται και πρέπει το κράτος με δικές του πρωτοβουλίες να αντιμετωπίσει αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα. Όμως, πρέπει να στεκόμαστε δίπλα και σε ανθρώπους, όπως ο Κώστας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Από την πλευρά του ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας κ. Πολυχρονόπουλος ανέφερε πως «η αλληλεγγύη δεν έχει χρώμα ούτε ιδεολογία. Είναι όλα τα χρώματα μαζί εκτός από το μαύρο του φασισμού. Αλληλεγγύη για πάντα, κάθε μέρα, από όλους για όλους».

Με μεγάλη χαρά βρέθηκα και φέτος στον “Άλλον Άνθρωπο”, στον Κώστα Πολυχρονόπουλο, που χαρίζει απλόχερα αγάπη και…

Posted by Νίκος Ανδρουλάκης on Tuesday, December 19, 2023