Τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι είχαν τη στήριξη της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Από αυτούς μόνο ένας βγήκε από την Α’ Κυριακή, ο νυν δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης με το ποσοστό του να αγγίζει το 70%.

Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θα αναμετρηθεί την επόμενη Κυριακή με τον υποψήφιο με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα ο οποίος όμως υπολείπεται αρκετά σε ποσοστό έναντι του νυν δημάρχου.

Με ενσωματωμένο το 91% ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει το 41,33% και ο Χάρης Δούκας το 14,27%. 

Στην Θεσσαλονίκη είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ο οποίος με μια μονάδα διαφορά από τον αντίπαλό του Στέλιο Αγγελούδη (27-26) θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

Ποιοι προηγούνται σε σταυρούς στην Αθήνα

Στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη, με την ενσωμάτωση στο 6,22%, προηγούνται σε σταυρούς ο Νίκος Αβραμίδης, ο Χρήστος Τεντόμας, ο Μανώλης Καλαμπόκας, η Αλεξία Έβερτ, ο Γιώργος Βουλγαράκης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Ελευθέριος Σκιαδάς, ο Ευγένιος Κολλάτος, ο Νικόλας Βαφειάδης, ο Βασίλης Αξιώτης και η Δανάη Μιχελάκου Βορίδη.

Στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα, ο συνδυασμός τους οποίου θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο την ερχόμενη Κυριακή , πρώτη είναι η Ρωξάνη Μπέη και ακολουθούν ο Γιώργος Αποστολόπουλος, η Ιωάννα Γεννηματά και η Μαρία Στρατηγάκη.

Στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Ζαχαριάδη ο οποίος ήρθε τρίτος, πρώτη είναι η Δέσποινα Αλεβυζάκη και ακολουθούν η Διάνα Βουτυράκου, Αννα Φιλίνη, Όλγα Μπαλαούρα και Δημήτρης Αγανίδης.

Ποιοι προηγούνται στον Πειραιά

Στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη, με χαμηλή ενσωμάτωση 8,36%, προηγούνται σε σταυρούς ο Παναγιώτης Ρέππας, η Χάρις Ζηλάκου, η Νανά Γλύκα, η Ασπασία Αλιγιζάκη, ο Λεωνίδας Μανωλάκος, η Αντωνία Καρακατσάνη, ο Γρηγόρης Καψοκόλης, ο Δημήτρης Καρύδης, ο Δημήτρης Αράπης και ο Γιάννης Βοϊδονικόλας.

Στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Γαβρίλη, πρώτος είναι ο Δημήτρης Γκερλές και ακολουθούν η Ευαγγελία Δρίτσα, ο Χρήστος Φωτιάδης, ο Κωνσταντίνος Δουζίνας και ο Παναγιώτης Βουτιράκος.

Στο ψηφοδέλτιο του Νικόλαου Αμπατιέλου, πρώτος είναι ο Αλέξανδρος Κοτέας και ακολουθούν ο Βασίλης Οικονόμου, η Άννα Λεωτσάκου, η Ελισάβετ Ζαμπέτα και η Ιωάννα Δρίτσα.

Ποιοι εκλέγονται στη Θεσσαλονίκη

Στο ψηφοδέλτιο Ζέρβα με την ενσωμάτωση στο 1,26, προηγούνται ο Χάρης Αηδονόπουλος, ο Εφραίμ Κυριζίδης, ο Σωκράτης Δημητριάδης και ο Μιχάλης Κούπκας.

Στο ψηφοδέλτιο Αγγελούδη πρώτος σε σταυρούς είναι ο Σάκης Αρναούτογλου και ακολουθούν οι Βασίλης Γάκης, Σπύρος Βούγιας, Παντελής Καζαντζίδης και Πρόδρομος Νικηφορίδης.

Στο ψηφοδέλτιο Πέγκα, πρώτος είναι ο Γιάννης Μπουτάρης και ακολουθούν οι Ελένη Χρυσίδου, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Ελισάβετ Αλατσίδου και Ρία Καλφακάκου.