Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι για την εθνική Ιταλίας και τον Αντρέα Πίρλο. Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε συνέντευξη στην «Gazzetta dello Sport» και προειδοποίησε τους Γερμανούς, εν όψει του ημιτελικού της Πέμπτης.

Ο Κάρλο Αντσελότι θεωρείται – και είναι – ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές της Ιταλίας. Γνώστης τόσο του ιταλικού όσο και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, κλήθηκε να μιλήσει για τον επικείμενο ημιτελικό ανάμεσα στην Ιταλία και τη Γερμανία.

«Η ομάδα αποδεικνύει πως έχει προσωπικότητα. Αυτό είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς του Τσέζαρε Πραντέλι, που κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα σπουδαίο σύνολο», τονίζει ο Αντσελότι.

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν για την Ιταλία, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τον Αντρέα Πίρλο, τον οποίο ο «Καρλέτο» γνωρίζει καλά από την κοινή θητεία τους στη Μίλαν. «Ο Πίρλο είναι ένας εκπληκτικός παίκτης. Στο ρόλο του, δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν σε ολόκληρο τον κόσμο», δηλώνει με έμφαση.

Τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από τον ημιτελικό της Πέμπτης; «Στα χαρτιά η Γερμανία είναι πιο ισχυρή από την Ιταλία. Το βράδυ της Πέμπτης, πάντως, θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να καταφέρει να περάσει στον τελικό», απαντά ο Αντσελότι, δείχνοντας πως πιστεύει πολύ στην εθνική της χώρας του.

Πηγή: sport-fm.gr