Το πρώτο τρέιλερ της νέας δραματικής ταινίας του «Place Beyond the Pines» αποκάλυψε ότι οι μοτοσυκλέτες παίζουν έντονα στο σενάριο. Ο πρωταγωνιστής Ryan Gosling (Driver) υποδύεται έναν κασκαντέρ μοτοσυκλετιστή που μετατρέπεται σε ληστή τραπεζών.

Οι κριτικές στο Φεστιβάλ Ταινιών του Τορόντο ήταν διθυραμβικές. Πρόκειται για μια ακόμα εξαιρετική συνεργασία του Gosling με τον σκηνοθέτη Derek Cianfrance, που φαίνεται έτοιμη να επαναλάβει την επιτυχία του Blue Valentine. Η ταινία θα παιχτεί στην Ελλάδα την Άνοιξη.

Στην ταινία ο Gosling είναι ένας ριψοκίνδυνος αναβάτης του Γύρου του Θανάτου που μαθαίνει ότι έχει έναν γιο από μια πρώην σύντροφό του (Eva Mendes). Θέλοντας να αποδείξει ότι έχει τη δυνατότητα να φροντίσει την οικογένειά του, ληστεύει μια τράπεζα. Την υπόθεση αναλαμβάνει να διελευκάνει ο φιλόδοξος αστυνομικός Bradley Cooper, ο οποίος ποντάρει πάνω της την επαγγελματική του ανέλιξη.

Ο τίτλος Τόπος πέρα από τα Πεύκα αποτελεί ελεύθερη μετάφραση της λέξης Schenectady, η οποία προέρχεται από τη γλώσσα των Ινδιάνων Μόχοκ. Στην ταινία αναφέρεται στην ομώνυμη πόλη της πολιτείας της Νέας Υόρκης όπου εκτυλίσσεται η ταινία.

Ξεφεύγοντας από την πεπατημένη του Χόλυγουντ που τα τελευταία χρόνια αρέσκεται στη χρήση εντυπωσιακών ευρωπαϊκών μοτοσυκλετών όπως MV Agusta, Ducati και Triumph, οι μοτοσυκλέτες του Place Beyond the Pines είναι μόλις δύο ταπεινά Suzuki DR-Z400 και Honda XR650R.

Αν είχατε πρόβλημα να πείσετε τη σύντροφό σας να δει το TT-3D, ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Gosling θα ξεπεράσει εύκολα οποιαδήποτε αντίρρηση. Σαν μοιραίος οδηγός αυτοκινήτων στην ταινία Drive, ο Αμερικανός είχε γοητεύσει τον θηλυκό πληθυσμό.