O Daryl Villanueva ίδρυσε και διευθύνει τη Bandit9, μια εταιρεία βελτιώσεων στην Κίνα που έχει αρχίσει να φτιάχνει «όνομα» με τις δημιουργίες της.

Η πρώτη του custom ήταν βασισμένη σε μια στρατιωτική μοτοσυκλέτα της Κίνας, την Chang Jiang, την οποία όταν τελείωσε και ονόμασε Loki από τον μυθικό νορβηγικό θεό της κατεργαριάς. Ακολούθησε η Μagnum που πήρε το όνομά της από το σουηδό γραφίστα που σχεδίασε το λογότυπο της Bandit9 και κατόπιν η Nero MKII.

Όλες του οι κατασκευές μέχρι σήμερα είχαν ως βάση μία Chang Jiang 750, την πιο αναγνωρίσιμη μοτοσυκλέτα 750 κυβικών στην Κίνα. Όπως λέει και ο ίδιος με περηφάνια, το 99% των ανταλλακτικών στις κατασκευές του είναι κατασκευασμένο στην Κίνα.

Ακολούθησαν δημοσιεύσεις στον ειδικό Τύπο και εμφανίσεις σε εκθέσεις. Έχοντας πλέον αναγνωριστεί στην Κίνα, ο Daryl Villanueva αποφάσισε να δώσει μια νέα κατεύθυνση στη δουλειά του. Να δημιουργήσει κάτι που θα τον έφερνε πιο κοντά στο παγκόσμιο κοινό του customising.

Σκέφτηκε λοιπόν να αποτίσει φόρο τιμής στο Honda SS50, το σπορ αδερφάκι του θρυλικού παπιού που παρουσιάστηκε τέλη της δεκαετίας του ’60, κινούμενος από το γνωστό αερόψυκτο τετράχρονο μονοκύλινδρο, τοποθετημένο πάντα οριζόντια, παράλληλα προς το έδαφος για διευκόλυνση της ψύξης του.

Διάλεξε ένα SS50 του 1967 και ξεκινώντας από εκεί, κατέληξε να φτιάξει κάτι ολότελα απίθανο και… θηλυκό: την Εύα (Eve). Πρόκειται για ένα «γλυπτό» σε τροχούς που πράγματι θυμίζει μοντέρνο έργο τέχνης.

Η Εύα είναι επικαλυμμένη όλη με χρώμιο και προσφέρεται σε δύο εκδόσεις: μία με τον 90άρη κινητήρα του παπιού και μία με τον ίδιο «ανοιγμένο» στα 125 κυβικά.

Ο Daryl δέχεται παραγγελίες και μέσω ίντερνετ. Η τιμή της Εύας έχει καθοριστεί στα 4.600 δολάρια.