Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., η πρώτη εταιρεία του κλάδου δικύκλων στην Ελλάδα για 14η συνεχόμενη χρονιά, συνεχίζει την υποστήριξή της στην Π.Α.Ε. ΑΕΚ ως επίσημος προμηθευτής της ομάδας, σε μια συνεργασία κορυφής!

Στα πλαίσια αυτής της χορηγικής συνεργασίας, ένας από τους πλέον ταλαντούχους και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο επιθετικός Antonio Zini, φωτογραφήθηκε και πήρε μια μικρή γεύση από τον αντίστοιχα νέο “επιθετικό” του team ZONTES που αποτελεί και σημείο αναφοράς, το Ε350.

To δυνατότερο scooter της κατηγορίας του και ο αθλητής με την εντυπωσιακή δυναμική της εξέλιξής του, έχουν ως κοινό τόπο την προσήλωση στον στόχο τους και την κορυφή στον τομέα τους. Ο Zini, ήδη από την προετοιμασία της ομάδας και τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις του, εντυπωσίασε τους φιλάθλους με την τεχνική και την ικανότητά του στο σκοράρισμα, ενώ το Ε350 με τον πλούσιο εξοπλισμό , το μοναδικό σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις απαράμιλλες επιδόσεις του, έχει ήδη “βάλει γκολ” στην αγορά των μεσαίου κυβισμού scooter.

O ποδοσφαιριστής από την Ανγκόλα δήλωσε και ο ίδιος εντυπωσιασμένος από το μονοκύλινδρο scooter της ZONTES, το πόσο φιλόξενη είναι η θέση οδήγησης, το επίπεδο του εξοπλισμού του και την ποιοτική αύρα που αποπνέει το Ε350, σε μια ξεχωριστή συνάντηση μελών από πρωταθληματικές ομάδες: της ΑΕΚ και της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.!