«Μα τι κορνάρεις βρε φίλε»; Ένας Ζυγός στο τιμόνι θα πει αρκετές φορές αυτήν τη φράση, καθώς θα αναρωτιέται τι συμβαίνει με την ουρά που έχει δημιουργηθεί πίσω του.

Με το κοντέρ να μην ξεπερνάει τα 40 χιλιόμετρα προκαλεί άθελα του κυκλοφοριακό κομφούζιο όσο αποφασίζει που θέλει να στρίψει.

Αλλάζει συχνά λωρίδες και πηγαίνει με το πάσο του, καθώς θέλει τον χρόνο του για να προσαρμοστεί και να μπορέσει να ανταπεξέλθει με το αυτοκίνητο στο δρόμο.

Ο φοβισμένος Ζυγός μπορεί να χάνει καμιά φορά τον προσανατολισμό του, ωστόσο η οδήγησή του είναι ήρεμη, συνετή και προσεκτική και έχει μεγάλες αντοχές σε μακρινά ταξίδια.

Αν και η διπλωματία και το επικοινωνιακό χάρισμα τον χαρακτηρίζουν, στην οδήγηση η αναποφασιστικότητά του παίρνει τα ηνία.

Αντιπαθεί τη γρήγορη οδήγηση και φυσικά δεν θέλει να ριψοκινδυνεύει στους δρόμους. Δεν υπερβαίνει ποτέ τα όρια ταχύτητας, ενίοτε όμως μπερδεύεται με τα σήματα και δεν τα θυμάται όλα με λεπτομέρεια.

Το αυτοκίνητο είναι για εκείνον ένα κόσμημα και για αυτό το λόγο δεν έχει πρόβλημα να ξοδέψει μια μικρή περιουσία προκειμένου να αποκτήσει ένα κινητό κομψοτέχνημα.

Όποιο κι αν είναι το ζώδιο σου, μπορείς πάντα να βελτιωθείς στην οδήγηση! Ακολούθησε τις συμβουλές που σου προσφέρει η εφαρμογή της MINETTA, σε συνεργασία με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης του Ιαβέρη και ελαχιστοποίησε τους κινδύνους για τον εαυτό σου, τους συνεπιβάτες σου και τους πεζούς.

Μην αφήνεις την τύχη σου στα άστρα! Κατέβασε το MINETTA DRIVE και δες πόσο «μετράς» στην οδήγηση.