Αναδείχθηκε ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση της επόμενης εβδομάδας μετά την χθεσινοβραδινή μονομαχία στο Survivor με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει την παραμονή του στο ριάλιτι.

Η Δώρα Νικολή ηττήθηκε στις μονομαχίες της προηγουμένης εβδομάδας και παραμένει υποψήφια μιας που τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν έφυγε κανένας παίκτης από το παιχνίδι επιβίωσης.

Στην αρχή του Survivor οι παίκτες μίλησαν στην κάμερα σχολιάζοντας τα γεγονότα του προηγούμενου επεισοδίου ενώ πριν τον αγώνα εξέφρασαν την επιθυμία τους να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας που αυτήν την φορά ήταν με βίντεο με την συνοδεία κρεάτων για μπάρμπεκιου.

Οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στον αγώνα με δύναμη με το σκορ να είναι αμφίρροπο αλλά οι Μπλε τελικά κατάφεραν να κερδίσουν 8-7 με την Δαλάκα να δείχνει την εξάντληση της με την Δώρα να σπεύδει να την βοηθήσει και με χειροφίλημα.

Στη συνέχεια ο Φάνης Μπολέτσης ανακοίνωσε πως δεν έχει κάτι σοβαρό όπως θα μείνει κάποιες ημέρες εκτός των αγωνισμάτων.

Η ομάδα των Μπλε γεμάτοι συγκίνηση είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα κατά τη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας.

Όταν έφτασε η ώρα της μονομαχίας για την ανάδειξη του υποψήφιου της επόμενης εβδομάδας ο Ντάνιελ μονομάχησε αρχικά με τον Γιώργο και ο Σταμάτης με τον Χριστοφόρο, στον τελικό ο Σταμάτης νίκησε τον Γιώργο με σκορ 5-3 και βγήκε στον τάκο: «Δυστυχώς θέλησε υπήρχε, αλλά δεν είμαστε μηχανές. Ήξερα εξαρχής ότι και να χάσω δεν θα φύγω. Ήταν μια μονομαχία δώρον άδωρον. Ευχαριστώ στην ομάδα μου… ξέρω ότι το ήθελαν όσο εγώ», σχολίασε ο ίδιος.