Ξεκούραστοι, χαρούμενοι και κυρίως με γεμάτο στομάχι, οι παίκτες του Survivor πλέον, μετά και το πάρτι της Ένωσης, θα συμβιώνουν στην ίδια παραλία. Μετά το γλέντι με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά, οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες.

Η συμβίωση αυτή, όμως, στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor», άλλους τους ενώνει και σε άλλους δημιουργεί αποστάσεις… Ο James και ο Γιώργος Γκιουλέκας δείχνουν να χαίρονται που επιτέλους ενώθηκαν, όμως ο δεύτερος αναγνωρίζει πως θα ήταν καλό να κρατήσει τα προσχήματα για την ηρεμία της ομάδας του.

Δεν θα είναι, όμως, ιδιαίτερα εύκολο…

Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού η βροχή θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τους παίκτες. Κάποιοι δεν θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν, καθώς η κούραση από το χθεσινοβραδινό πάρτι τους έχει καταβάλει.

Επίσης, μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης θα «παγώσει» τους παίκτες. Τι θα ισχύσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες;

Το κυριότερο ερώτημα είναι, όμως, ποια ομάδα θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας είναι η Μπλε.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο πρώτο συμβούλιο μετά την ένωση, οι παίκτες θα διατυπώσουν τις πρώτες εντυπώσεις μετά τη συμβίωση στην ίδια παραλία. Συμπεριφορές και κινήσεις αναλύονται μπροστά στον Γιώργο Λιανό και στη συνέχεια οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας οδηγούνται στην κάλπη, όπου θα βγάλουν και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.