Είχε παρουσιαστεί το 2007 μέσα από την συχνότητα του Alpha όταν το κανάλι είχε περάσει στην ιδιοκτησία του RTL και όπως όλα δείχνουν, το συγκεκριμένο ριάλιτι των ‘00s επιστρέφει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του Open.

Ο λόγος για το «Tv Stars παρoυσιάστε» το οποίο το 2007 παρουσίαζε η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ στην κριτική επιτροπή συµµετείχαν ο Ηλίας Ψινάκης, ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος, η Ναταλία Γερµανού και η Ντέπυ Γκολεµά.

Μάλιστα, ένα από τα ονόματα που συμμετείχαν και ξεχώρισαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η Έλενα Παπαβασιλείου η οποία φέτος βρίσκεται στο Action24 με δικό της talk show.

Το Open ενισχύει την βραδινή του ζώνη

Στην βραδινή του ζώνη επιθυμεί να επενδύσει το Open και κυρίως στην προβολή ριάλιτι όπως είναι το «Tv Stars Παρουσιάστε» σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» τον Αλέξη Μίχα. Στο συγκεκριμένο, οι συμμετέχοντες πρέπει να δείξουν τις ικανότητές τους στην παρουσίαση για να μπορέσουν στην συνέχεια να ακολουθήσουν τη δική τους καριέρα στην τηλεόραση. Το φαβορί για την παρουσίαση
Σε ότι αφορά την παρουσίαση του «Tv Stars Παρουσιάστε» υπάρχει ένα άτομο το οποίο θεωρείται φαβορί. Ποιο είναι αυτό το άτομο;

Η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία έχει συμβόλαιο με την Barking Well που έχει το συγκεκριμένο project.

Σε θέση διευθυντή ή συμβούλου της τηλεοπτικής ακαδημίας έχει ακουστεί το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου ενώ για μία θέση στην κριτική επιτροπή ακούγεται προς το παρόν το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.