Το πιο πετυχημένο δίδυμο της μυθοπλασίας και της ελληνικής τηλεόρασης βάζει στα πλάνα του τα Ιωάννινα. Ο λόγος για τον Κούλλη Νικολάου και τον Αντρέα Γεωργίου που με την Κυπριακή εταιρεία τους, κάνουν τα τελευταία χρόνια τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες.

Το «δίδυμο» είναι αυτό που αναλαμβάνει την ζώνη υψηλής τηλεθέασης στο Mega κατά τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ήδη η προετοιμασία έχει ξεκινήσει.

Πέρα από την «Γη της Ελιάς» που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό, ετοιμάζεται μία ολοκαίνουρια η οποία θα φέρει στις τηλεοπτικές οθόνες την πόλη των Ιωαννίνων και όχι μόνο.

Ο Κούλλης Νικολάου είναι ήδη στα Ιωάννινα και μεταξύ των άλλων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης Θωμά Μπέγκα.

«Σε λίγο καιρό στα Γιάννενα ξεκινούν τα γυρίσματα ενός νέου τηλεοπτικού σήριαλ. Στα πλαίσια της στρατηγικής για την προβολή και την εξωστρέφεια του τόπου υποδεχόμαστε το γεγονός με τα καλύτερα αισθήματα. Ο τόπος μας είναι σημαντικός και όμορφος,οι δυνατότητες του πολλές,τα καλύτερα έρχονται!» σχολίασε ο Δήμαρχος σε σχετική του ανάρτηση.

Ωραίες παρέες,ωραίες κουβέντες!Σήμερα γνώρισα τον Κούλη Νικολάου.Το γνωστό ηθοποιό και παραγωγό,αλλά την ίδια ώρα έναν…

Posted by Θωμάς Μπέγκας on Saturday, March 9, 2024

Το Epiruspost επικοινώνησε με τον αγαπημένο ηθοποιό και παραγωγό Κούλλη Νικολάου ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το νέο σήριαλ που θα είναι σχεδόν καθημερινό θα γυριστεί κυρίως στα Ιωάννινα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από το Mega το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ορισμένα γυρίσματα θα γίνουν τον επόμενο μήνα και από τις αρχές Ιουνίου όλο το επιτελείο θα βρίσκεται στην πόλη όπου θα ετοιμάζεται πυρετωδώς η σειρά.