Το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη με την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, στην Κυανή Ακτή κατέκλισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες. Οι δυο τους πέρασαν κάποιες μέρες στη Γαλλική Ριβιέρα, ενώ στην παρέα τους είχαν και το παιδί της Ιωάννας Τούνη.

Ωστόσο, τα δύο κορίτσια δεν δίστασαν να δείξουν στον κόσμο τα εξωφρενικά ποσά που ξόδεψαν στις διακοπές τους, όπου, μεταξύ άλλων, έφαγαν σε ακριβά μαγαζιά και μετακινήθηκαν μάλλον με χρυσά ταξί, αν κρίνει κανείς από τις χρεώσεις των διαδρομών.

Σε ένα από τα TikTok που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Ιωάννα Τούνη, αρχικά, δείχνει στους ακολούθους της τα ψώνια που έκανε στο Μόντε Κάρλο. Τσάντες από πανάκριβες μάρκες, όπως Louis Vuitton, Prada και Yves Saint Lorent φαίνεται πως επέλεξε η γνωστή influencer.

@j.touni

Πρώτη φορά στην ζωή μου κάνω τόσα ακριβά ψώνια😬💞 γιααα πες! Τι σου άρεσε περισσόρερο; #fy #fyp #montecarlo #haul #viral #shopping #luisvuitton #prada #saintlaurent

♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη έδειξε τις στιγμές χαλάρωσης που πέρασε σε παραλία του Σαν Τροπέ, η οποία είναι διακοσμημένη με ομπρέλες μάρκας Jacquemus, όπου πλήρωσαν 180 ευρώ για κοκτέιλ, ξαπλώστρες και πετσέτες. Ωστόσο, από ένα TikTok της Στέλλας Πάσσαρη φαίνεται πως η παραλία δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτές της Ελλάδας.

Επιπλέον, η Στέλλα Πάσσαρη σε βίντεό της στο TikTok αποφάσισε να αποκαλύψει ακριβώς όλα τα έξοδα που κάναμε μέσα σε μια μέρα. Σύμφωνα με τα όσα λέει η ίδια, για μια διαδρομή με ταξί από τη Νίκαια στο Σαν Τροπέ, πλήρωσαν 350 ευρώ, ενώ η διάρκεια της διαδρομής ήταν 2,5 ώρες περίπου. Στο Σαν Τροπέ, η Στέλλα Πάσσαρη αναφέρει πως για 2 πιάτα φαγητό και ένα μπουκάλι νερό πλήρωσαν σύνολο 150 ευρώ, ενώ σε ένα άλλο γεύμα τους, όπου πήραν μια πίτσα, μια μακαρονάδα, μια σαλάτα και ένα μπουκάλι κρασί, πλήρωσαν 160 ευρώ.

@stelapassari

Τι φαγαμε σε μια ημερα στο Saint-Tropez🏝️🔥🤑 #fyp #travel

♬ original sound – Stela Passari