«Αποκλείεται, μου κάνεις χιούμορ» ήταν τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Βασάλου όταν άκουσε από τον Γιώργο Λιανό πως αυτός είναι που αποχωρεί από το Survivor All Star. Ο personal trainer μετά το πρώτο σοκ ανέφερε πως είναι ικανοποιημένος.

«Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και για μένα. Είναι μια λύτρωση που αποχωρώ σήμερα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος και οι άλλοι συνεχίζουν» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έμεινε 24 εβδομάδες στο Survivor All Star και διαγωνίστηκε στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου. Με βάση την αμοιβή των 5.000 ευρώ ανά εβδομάδα που φημολογείται πως λαμβάνουν οι παίκτες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βγήκε από το παιχνίδι, πλουσιότερος κατά 120.00 ευρώ.

Πήρε το κινητό στα χέρια του ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά από 24 εβδομάδες

Την πρώτη του ανάρτηση στα social media έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος πήρε στα χέρια του το κινητό του μετά από 24 εβδομάδες. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δημοσίευσε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας: «Επιστρέφω στα καλύτερα μου».