Στην επικείμενη τηλεοπτική του αποχώρηση αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Δευτέρας (12/06) και πρόκειται για μια από τις σπάνιες φορές που ο παρουσιαστής το κάνει αυτό. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» λίγο πριν το κλείσιμο αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τα τηλεοπτικά πλατό και τόνισε πως και εκείνος νιώθει μια ενόχληση για την απόφασή του αυτή.

«Τώρα, παιδιά, που πλησιάζουμε στο φινάλε, δε μπορώ να μιλήσω, να πω τίποτα, γιατί έχετε πάθει όλοι τρέλα ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει. Αυτό έχετε πάθει. Ναι, δεν με ενδιαφέρει», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς λίγο πριν το τέλος της εκπομπής του.

«Τι να πω μωρέ; Εντάξει, είναι κάπως, τελειώνει. Όταν κάτι τελειώνει, έχει και χαρά αλλά έχει τελειώσει πια. Το προηγούμενο είχε ενδιαφέρον», είπε αμέσως μετά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Είναι κάπως, μη νομίζετε, απλά δεν είναι τώρα να καθόμαστε εδώ πέρα και να στεναχωριόμαστε. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

«Σαν λιοντάρι έχω δικαίωμα να πάρω πίσω ό,τι έχω πει»

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Νίκος Μουτσινάς σε συζήτηση που είχε με τη «Βάνια» για την αλλαγή των ζωδίων που έκανε η NASA «πέταξε» και ένα διφορούμενο σχόλιο. «Εσύ ήσουν Παρθένος και πήρες μια απόφαση. Τώρα που είσαι Λέοντας μήπως να πάρεις μια άλλη απόφαση; Η τηλεόραση σε περιμένει» του είπε η «Βάνια».

Τότε ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε πως: «Ναι, μπράβο και με πετυχαίνεις σε μια ωραία φάση. Σαν λιοντάρι έχω δικαίωμα να πάρω πίσω ό,τι έχω πει. Θα φτιάξω καινούργια ομάδα να κάνω κάτι. Άρα πηγαίνουμε προς τα πίσω; Το έχουμε καταλάβει. Ένα πίσω πάω!».