Αγώνας επάθλου ήταν ο χθεσινοβραδινός για τους παίκτες του Survivor All Star. Τη νίκη, μετά από έναν αγώνα γεμάτο ένταση και υπερπροσπάθεια πήρε η Σταυρούλα Χρυσαειδή η οποία μπορεί να μην έχει ακόμα δίπλωμα οδήγησης, ωστόσο κέρδισε ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Απόψε, στις 21:00 στο Survivor All Star, Μπλε και Κόκκινοι θα μονομαχήσουν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και φυσικά στον στίβο μάχης θα δημιουργηθούν εντάσεις.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Μάριος Πρίαμος λύνουν τις διαφορές τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Γεμάτος ένταση και ιδιαίτερα δύσκολος και απαιτητικός αναμένεται ο αποψινός στίβος μάχης με τους Μπλε και Κόκκινους να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να πάρουν τη νίκη άρα και την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Μια ομάδα όμως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers που κυκλοφορούν, η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας τις εβδομάδας στο Survivor All Star θα είναι η Μπλε.

Έκπληξη ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι παίκτες μετά το τέλος του αγώνα θα μεταφερθούν στο Συμβούλιο του νησιού όπου οι τόνοι θα ανέβουν. Η υποψηφιότητα που προκύπτει από την ψηφοφορία προκαλεί έκπληξη ενώ την ίδια ώρα, νέες κόντρες ξεκινούν.

Το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας των Κόκκινων, θα αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ο οποίος σύμφωνα με τα spoilers θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.