Πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο του επαγγελματικό του βήμα και μάλιστα σκηνοθετεί την αγαπημένη του σύντροφο, Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός, το πρωί της Τετάρτης (17/05), μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη για τη νέα ταινία που συμμετέχει.

Ο τίτλος της νέας ταινίας που σκηνοθετεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και στην οποία πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Γερονικολού ονομάζεται «Κουραμπιέδες από χιόνι» και τα γυρίσματα γίνονται στο Ζαγόρι.

«Eδώ είναι ένα πάρα πολύ όμορφο μέρος. Δεν αισθανόμαστε ακριβώς ότι είμαστε σε γύρισμα, αισθανόμαστε ότι είμαστε σε μία ομαδική εκδρομή. Κάνουμε το όνειρο του Γιάννη Τσιμιτσέλη πραγματικότητα, με την έννοια που είχε ένα όραμα που είχε να δημιουργήσει μία χριστουγεννιάτικη ταινία για όλες τις ηλικίες» σημείωσε η ηθοποιός και αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας και δεν πρόκειται να παίξει στην ταινία.

Για τις συνεργασίες που έχει κάνει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σχολίασε: «Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά μαζί και τώρα που τον βλέπω για πρώτη φορά στον ρόλο του σκηνοθέτη με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Πίσω από τις κάμερες είναι απελπιστικά ήρεμος, δηλαδή έχει μία απίστευτη ηρεμία και γαλήνη και μας οδηγεί όλους τους ηθοποιούς με ένα τρόπο πολύ πράο, που δεν είχα δει ποτέ αυτή την πλευρά του».

Σε ερώτηση αν τον προτιμάει σαν συμπρωταγωνιστή ή ως σκηνοθέτης απάντησε η Κατερίνα Γερονικολού ότι «όλα είναι ωραία όταν είσαι μαζί του».