Παραιτήσεις διαφαίνται στον… ορίζοντα της Αγίας Παρασκευής, καθώς φημολογείται έντονα πως στελέχη της ΕΡΤ θα αποχωρήσουν μετά το φιάσκο της Eurovision με την συμμετοχή του Victor Vernicos.

«Όχι, απλά να παραιτείται αλλά να το εξαναγκάζουν σε παραίτηση. Φήμες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από χτες και λένε ότι, επειδή αυτό το πράγμα αποδείχθηκε φιάσκο, κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Και αυτός ο κάποιος που πρέπει να την πληρώσει, είναι στέλεχος που συνδέεται με τo πρότζεκτ της Eurovision» ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Εγώ επικοινώνησα με την ΕΡΤ, η οποία μου διαψεύδει αυτή τη φήμη που έχει κυκλοφορήσει ευρέως στα δημοσιογραφικά γραφεία και μου λένε ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές προς το παρόν. Βέβαια, ξέρουμε όλοι ότι λόγω εκλογών θα υπάρξουν γενικότερες αλλαγές στην ΕΡΤ» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος.

Σχετικά με τις εμφανίσεις των Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου και Κωνσταντίνο Μπουρούνη που μίλησαν για τα οικονομικά της ελληνικής αποστολής στο δελτίο της ΕΡΤ: «Η απάντηση ήταν πως δεν υποχρεώθηκαν. Μάλιστα, όπως ανέφεραν, λόγω της θέσης τους είναι υποχρεωμένοι να βγουν δημόσια, να υπερασπιστούν το προϊόν τους και να πουν την αλήθεια τους».