Εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος το μεσημέρι της Πέμπτης (20/04) αφού εμφανίστηκε υπό τους ήχος του τραγουδιού «Hard Rock Hallelujah» του συγκροτήματος Lordi που κέρδισε στην Eurovision της Αθήνας το 2006. Μάλιστα, ο πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ο ίδιος να ακούγεται το συγκεκριμένο τραγούδι ενώ θα μπαίνει στο πλατό.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» δεν έκρυψε την έκπληξή της για την μουσική επιλογή του Θοδωρή Ρουσόπουλο.

«Είναι μία ευκαιρία να βρεθώ κοντά στους Lordi, γιατί τότε το απέφυγα» εξήγησε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου και εξήγησε τι είχε συμβεί και για ποιο λόγο είχε αρνηθεί να βραβεύσει το φινλανδικό συγκρότημα.

«Ήμουν τότε Υπουργός Επικρατείας, υπεύθυνος για την ΕΡΤ. Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ με την Έλενα Παπαρίζου, τη Ναταλία Γερμανού, για να κερδίσουμε τότε τη Eurovision, και την επόμενη χρονιά έγινε ο διαγωνισμός στην Αθήνα» περιέγραψε αρχικά και πρόσθεσε: «Έπρεπε λοιπόν ως Υπουργός να πάω να δώσω το βραβείο και επειδή είχα μυριστεί ότι μπορεί να κερδίσουν τα “Τέρατα”, όπως λέγαμε τότε τους Lordi, έλεγα: μια φωτογραφία δίπλα στα “Τέρατα”, όταν είσαι στην πολιτική, θα σε ακολουθεί μια ολόκληρη ζωή. Ήμουν πιο νέος και σκεφτόμουν λίγο πιο ανόητα τότε. Σήμερα δεν θα με πείραζε καθόλου».

«Την προηγούμενη βραδιά της Eurovision είχα πει στον τότε Πρόεδρο της ΕΡΤ, τον Χρήστο Παναγόπουλο: αν κερδίσουν οι Lordi, μην πείτε να έρθω να δώσω εγώ το βραβείο, δωσ’ το εσύ. Έγινε όμως μια κακή συνεννόηση και ή δεν έφτασε η πληροφορία αυτή στον Σάκη Ρουβά, που παρουσίαζε μαζί με τη Μαρία Μενούνος, ή δεν το θυμήθηκε ο Σάκης. Οπότε αρχίζει να φωνάζει: ο κύριος Ρουσόπουλος να έρθει να παραδώσει το βραβείο», συνέχισε την αφήγησή του ο Θοδωρής Ρουσόπουλος και πρόσθεσε: «Εστιάζει η κάμερα σε μένα και αρχίζω να σηκώνομαι. Πήγαινα όμως αργά-αργά, έλεγα: μέχρι να φτάσω, ελπίζω να πουν στον Ρουβά να δώσει άλλος το βραβείο. Και έτσι δεν το έδωσα και δεν βρέθηκα δίπλα στους Lordi. Όταν μεγαλώνεις, είσαι πιο απελευθερωμένος σε κάποια θέματα νομίζω».