Με χαλασμό στο συμβούλιο ξεκίνησε το επεισόδιο της Παρασκευής (24/3) στο MasterChef και οι καβγάδες συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκειά του. Πριν την αξιολόγηση των δύο ομάδων για την ομαδική δοκιμασία Αλέξανδρος και Στέλλα έβαλαν εκ νέου στο στόχαστρό τους τον Γιώργο Πορφύρη, με την δεύτερη να επιδίδεται σε απίστευτες προσβολές και απέναντι στη Μαρία Λαζαρίδου «Πετάχτηκε η άλλη σαν την τσούτσα, να μας πει ότι πήρε τον Αλέξανδρο γιατί είναι καλύτερος μάγειρας. Τι λες μωρή μαλ@@@νη, είναι δυνατόν;».

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τη νίκη της κόκκινης ομάδας με τον Γιώργο Πορφύρη αρχηγό, στην μπλε ομάδα, της οποίας ηγείτο ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας έγιναν… μύλος με πρωτοστάτη τον Αλέξανδρο, ο οποίος έβλεπε το «σενάριο» που είχε καταλάβει ότι… υφαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά.

Ο Αλέξανδρος είχε… υποπτευθεί πως ο Πορφύρης τα είχε συμφωνημένα με τον Κωνσταντίνο να μπει ως αντίπαλός του αρχηγός και ανάμεσα στις επιλογές που θα έκανε ο δεύτερος να ήταν ο Αλέξανδρος ούτως ώστε αν χάσει η ομάδα του να τον βγάλει αμέσως στον τάκο. Όπως και έγινε.

Οι «Κόκκινοι» με μπροστάρη τον Πορφύρη «έσωσαν» και έδωσαν ασυλία από την ηττημένη ομάδα στον Κωνσταντίνο. Ο αρχηγός των «Μπλε» έπρεπε με τη σειρά του να δείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του. Ο Κόκκοτας είπε το όνομα του Αλέξανδρου, λέγοντας ότι τον πρόσβαλε με τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του MasterChef.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, ο Αλέξανδρος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στο MasterChef. «Μετά θα λέτε ότι είμαι τρελός… φλούδες όλοι!», φώναζε στους συμπαίκτες του. «Τσόφλια, Σιχάματα…», είπε ο διαγωνιζόμενος στον Κωνσταντίνο, που του έλεγε να μην τον προσβάλλει. «Όπως γουστάρω θα μιλάω! Δε θα μου πεις πως θα μιλάω», φώναζε ο Αλέξανδρος στον Κωνσταντίνο. Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος το μάζεψε ζητώντας του συγγνώμη.

Ένταση στην ψηφοφορία – Ποιοι βγήκαν στον τάκο;

Αμέσως μετά άρχισε η διαδικασία της ψηφοφορίας για την μπλε ομάδα.

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε αν υπάρχουν παίκτες που θέλουν να αλλάξουν την ψήφο τους, Δημήτρης, Πωλίνα, Τράκας και Θοδωρής σήκωσαν το χέρι τους.

Ο Δημήτρης πήρε συνολικά επτά ψήφους, πέντε ο Νικήτας, τρεις ο Νίκος Τράκας και μία ο Θοδωρής.

Έτσι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Αλέξανδρος μετά από επιλογή του αρχηγού, ο Δημήτρης με τις περισσότερες ψήφους και ο Νικήτας.