Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/3) ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο Night Out. Η Ζενεβιέβ με την πληθωρική προσωπικότητα και τον κοφτερό λόγο μίλησε για το GNTM, αλλά και για τις εμπειρίες ζωής που αποκόμισε συμμετέχοντας στο ταξιδιωτικό παιχνίδι Asia Εxpress.

«Οι άνθρωποι που γνώρισα εκεί με το Asia Express με άλλαξαν, μου έδωσαν μία παιδικότητα που είχα χάσει» είπε για τη συμμετοχή της στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star.

Για τις ταμπέλες που της έχουν «φορέσει» κατά καιρούς ξεκαθάρισε:

«Δεν μπήκα στον χώρο της τηλεόρασης στα 20 μόλις τελείωσα σχολή δημοσιογραφίας, δεν είμαι ξανθιά, δεν είμαι γλυκούλα, που όλα αυτά είναι ταμπέλες που έχουν βάλει σε γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση που στην τελική δεν ισχύουν. Μπήκα στα 40, μελαχρινή, με σπουδές καμία σχέση με τη δημοσιογραφία. Οι ταμπέλες είναι για αυτούς που τις χρησιμοποιούν. Οι γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση είναι γυναίκες που θέλουν να είναι στην τηλεόραση και είναι σκληρά εργαζόμενες γυναίκες».

Μεταξύ άλλων η creative director ξεδίπλωσε το «κουβάρι» της ζωής της αρχίζοντας από τα πρώτα της βήματα στη μόδα.

«Η μόδα μπήκε στη ζωή μου τυχαία. Γνώρισα σημαντικούς αριθμούς που κάτι είδαν σε εμένα. Είναι δύσκολος χώρος αλλά όλοι οι χώροι είναι δύσκολοι. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δουλεύουν πάρα πολλές ώρες. Δεν θεωρώ ότι κάνω μία εύκολη δουλειά αλλά είμαι ευγνώμων ότι ξυπνάω γουστάροντας» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εγώ έχω περάσει μία οικονομική κρίση μόλις είχα γίνει μάνα και έπρεπε να βρω μια δουλειά που να μου πληρώσει ξαφνικά κάτι επιταγές, γιατί εμείς πληρωνόμασταν εμείς της μόδας με 12μηνες επιταγές».

Μέσα σε όλα η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε και στις δύσκολες συνεργασίες και τις πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα στην επαγγελματική της διαδρομή, από ανθρώπους μάλιστα που δεν το περίμενε.

«Έχω γνωρίσει φρικτή συμπεριφορά από ανθρώπους που δεν το περιμένεις. Συμπεριφορά που έχω γυρίσει σπίτι μου και έκλαιγα. Από ανθρώπους τύπου οδοντόκρεμα χαμόγελο που όμως έχει πάρει το μαχαίρι του Τσάκι, σου έχει σκάψει τον λάκκο, αιωνία η μνήμη σου και δεν το έχεις καταλάβει. Γιατί; Πως βρέθηκα εγώ θαμμένη τρία μέτρα κάτω από τη γη και με τον σταυρό; Δηλαδή να κάθεσαι απέναντι με χαμόγελο και να σε κερνάει και τα κόλλυβα σου! Να λες, μα τι φάση τώρα; Πως έγινε αυτό το πράγμα να τρώω τα κόλλυβα μου;» ομολόγησε και στη συνέχεια υπογράμμισε:

«Εμένα αυτό που με έχει σώσει σε αυτή τη ζωή είναι το γεγονός ότι και δίνω αγάπη και παίρνω αγάπη. Και υποστήριξη ακόμα και στα χειρότερα μου. Γιατί και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω γυρίσει σπίτι και έχω πει “έχω κάνει λάθος”, “έχω συμπεριφερθεί φρικτά”. Πάρε τηλέφωνο και πες συγγνώμη. Είναι εντάξει. Έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθος. Το θέμα είναι πώς θα το χειριστείς το λάθος. Πάρε τηλέφωνο και πες “είμαι τεράστιος μαλ…ας, συγγνώμη, απολογούμαι”. Εννοείται πως τα έχω κάνει, μέσα από τα λάθη μας μεγαλώνουμε και μέσα από τις συνθήκες δημιουργούμε έναν χαρακτήρα που μπορούμε να ξυπνάμε και να κοιμόμαστε το βράδυ» για να καταλήξει:

«Η οικογένειά μου μού έχει μάθει ένα πράγμα. Ότι το τι ψυχή θα παραδώσεις στο τέλος, όπου και να πιστεύεις παγκόσμια, έχει να κάνει με το αν είσαι εντάξει να κοιμηθείς. Εάν δεν είσαι, μην κοιμηθείς. Πάρε τηλέφωνο και πες, κατέβασε τα ρολά και απολογήσου. “Δεν χειρίστηκα σωστά ούτε εμένα ούτε τον τρόπο που σου μίλησα ούτε τον τρόπο που σου φέρθηκα, συγγνώμη” πες».