Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» που θα προβληθεί στις 22:40. Η Νίτσα ανοίγει την καρδιά της στον Γιώργη ενώ ο Σταματιάδης ζητά απαντήσεις από τον Στέλιο.

Η Διαμάντω αποφασίζει να μιλήσει στον Διαγόρα προκειμένου να τον κρατήσει μακριά της και ο Χρήστος, ενώ όλα είναι έτοιμα στο προεκλογικό του κέντρο, πρέπει να αντιμετωπίσει την Φωτεινή ενώ η Ζέτα προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή και να εξαφανιστεί από όλους.

Αυτή η νύχτα μένει

Τι θα δούμε απόψε

Το παρελθόν Διαγόρα και Διαμάντως αρχίζει να έρχεται στο φως την ίδια στιγμή που η ζωή στο «Όνειρο» διαταράσσεται, νέες συμμαχίες σχηματίζονται και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Η επίθεση του Σταματιάδη στον Στέλιο φέρνει τον τελευταίο σε θέση άμυνας.

Η Ζέτα αντικρίζει έκπληκτη τη μητέρα της (Γαλήνη Τσεβά) με τα νέα που της φέρνει να μην είναι καθόλου ευχάριστα, ενώ η Νίτσα περνά την τελευταία της νύχτα στο Αγρίνιο προσφέροντας ένα απρόσμενο δώρο αποχαιρετισμού στο Γιώργη. Ενώ η προεκλογική περίοδος ξεκινά, το χτύπημα που δέχεται ο Χρήστος από τη Φωτεινή είναι αναπάντεχο.

Αυτή την εβδομάδα η σειρά θα προβληθεί εκτάκτως, σήμερα Τετάρτη, αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή στις 22:40.

Δείτε το trailer:

Δείτε αποσπάσματα από το επεισόδιο:

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς καθώς και επιπλέον υλικό, στη διεύθυνση alphatv.gr.