Την παραίτησή της στον ραδιοφωνικό σταθμό που έκανε εκπομπή υπέβαλλε η Αθηναΐδα Νέγκα όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια, μέσω του κειμένου που δημοσίευσε γνωστοποίησε την παραίτησή της από τον Rock Fm ενώ τόνισε πως δεν θέλει να αφήσει αιχμές για την συνεργασία.

Στο «κλείσιμο» του μηνύματός της, η Αθηναΐδα Νέγκα τόνισε πως δεν έχει κανένα τεράστιο παράπονο από την συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Rock Fm αλλά θέλει μόνο να πει ένα «γιγαντιαίο Παραιτούμαι!».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε: «Αντίο @969rockfm , παραιτήθηκα και χωρίς να θέλω να αφήσω αιχμές θα σας μιλήσω για τις παραιτήσεις γενικότερα που νομίζω είναι και της μόδας καθώς η αγορά εργασίας προσαρμόζεται μαζί με τους εργαζόμενους και καμία φορά θες να πεις: ώχου αρκετά μωρέ. Δουλειές πάμε να κάνουμε, το ζητούμενο είναι ή να πληρωθούμε καλά ή να εργαστούμε με ενθουσιασμό, καλά και εποικοδομητικά, δεν διακρίνομαι ούτε για την κοινωνικότητα μου για να περιμένω να γίνω κολλητάρι των συναδέλφων μου . Όταν κάτι λείπει ή δοκιμάζονται γενικά οι αντοχές σου στη ζωή λες : δεν εχω υπομονή για σουξου μούξου, σιγά μη κάτσω να κάνω παραπάνω κουβέντες. Όσο καλύτερος και πιο έμπειρος, δοκιμασμένος επαγγελματίας είσαι, τόσο μικρότερη η ανοχή σου στα bullshit και στην τριβή. Δεν υπάρχουν options , υπάρχει : δουλεύουμε και επικοινωνούμε επαγγελματικά ή το ζαλίζουμε . Καμια φορά ο εργαζόμενος λέει παραιτούμαι ή πάω σπιτακι μου ή άσε μας χρυσέ μου που θα κάτσω να τριφτώ , ή I quit ρε !, που είναι και rock τρόπος να φύγεις ,σε άλλο σταθμό, ανάλογα με το ρεπερτόριο ,ισως να αποχαιρετούσα με τριπλό τσιφτετέλι. Περασαν μετριοπαθώς ευχάριστα 2 ή 3 χρόνια χωρίς κρεσέντο ή ξεσαλώματα. Δεν έχω κανένα τεράστιο παράπονο αλλά μόνο ένα γιγάντιο «Παραιτούμαι! Αντίο rock fm!»