Η σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» επέστρεψε και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις και στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε ενώ η «Διαμάντω» μιλάει για τον ρόλο της και εξηγεί πως νιώθει σαν να είναι μεγάλη αδερφή του Στρατή.

Οι τηλεθεατές, που περίμεναν τη σειρά με κομμένη ανάσα, χθες Πέμπτη (19/1) της έδωσαν την πρώτη θέση με ποσοστό 14,8% στο δυναμικό κοινό, 16,7% στις γυναίκες 18-54 και 17,8% στους άνδρες 25-44.

Αυτή η νύχτα μένει

Ο Στρατής και η Ζέτα που παρά τα εμπόδια δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, το πρώτο φιλί της Νίτσας στο Γιώργη, το ξεκαθάρισμα της Φωτεινής με τον πατέρα της, ο εκτός ορίων Μίλτος και η δολοφονία του Βαγγέλη, κράτησαν κολλημένους τους τηλεθεατές στις οθόνες τους με την κάλυψη να φθάνει στο 1.441.000.

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει: Τι θα δούμε απόψε

Η αποχώρηση της Ζέτας από την πίστα και τα όσα ακολουθούν μοιάζουν να διαλύουν ολοκληρωτικά το «Όνειρο», ενώ ο Στρατής μπροστά στο νεκρό Βαγγέλη καταλαβαίνει πως πιάστηκε στο δόκανο. Η ανυπεράσπιστη Μυρτώ θα βιώσει τον εφιάλτη αλλά θα σφραγίσει τα χείλη μπροστά στον πατέρα της.

Η Νίτσα ανακοινώνει την αναχώρηση της από το Αγρίνιο προκαλώντας το απελπισμένο ξέσπασμα του Γιώργη την ίδια ώρα που ο Τάσος δοκιμάζει το γαμπριάτικο κοστούμι του. Σαν κυνηγημένο αγρίμι ο Μίλτος πέφτει στα πόδια της μητέρας του. Ο Χρήστος πιστεύει πως κατάφερε να κατασιγάσει τις ανησυχίες της Φωτεινής όμως για κείνη η συνομωσία γίνεται ολοφάνερη.

Δείτε το trailer:

Δείτε αποσπάσματα από το επεισόδιο:

Η Άννα Μάσχα στο podcast της Νύχτας

Το αηδόνι του «Ονείρου», η σκληρή αλλά και τρυφερή Διαμάντω, είναι καλεσμένη του Θάνου Αλεξανδρή στο τρίτο podcast της Νύχτας.

Η Άννα Μάσχα εξομολογείται για τη συμμετοχή της στη σειρά «υπήρχαν δύο κατευθύνσεις από την παραγωγή για αυτό το ρόλο ή θα έπρεπε να είναι μια εύσωμη, ευτραφής, παχιά γυναίκα η Διαμάντω ή ξερακιανή. Ε, στην ξερακιανή, μου είπανε, το όνομά σου έπεσε πρώτο».

Αυτή η νύχτα μένει

Είπε ότι νιώθει θεά όταν βρίσκεται επάνω στην πίστα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ότι η Διαμάντω είναι σαν τη μεγάλη αδελφή του Στρατή και «η μοίρα τους είναι δεμένη με το μαγαζί».

Διάβασε δε όπως εξηγεί κάποια χαρακτηριστικά κεφάλαια από το βιβλίο του Θάνου και αποκάλυψε ότι στα επόμενα επεισόδια θα συμβούν τραγικές εξελίξεις και θα εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν ενώ έκλεισε η συνάντηση με τον Θάνο να της αφιερώνει ένα ρεμπέτικο τραγούδι.

Απολαύστε το podcast εδώ.