Στον πόνο βυθίζεται η Ζέτα όταν ο Στρατής θέλοντας να την προστατέψει την απομακρύνει από κοντά του, όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» που θα προβληθεί στις 22:40.

Ο Μανώλης μαθαίνει με άσχημο τρόπο την αλήθεια για τη Μυρτώ, ο φάκελος του τροχαίου της Μαρίνας έρχεται στα χέρια του Αλέξανδρου ενώ η Φωτεινή διαβάζει ένα γράμμα της μητέρας της και χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της.

Ο Μίλτος επανεμφανίζεται στο Όνειρο, προκαλώντας ταραχή στο μαγαζί αλλά και στον Στρατή, που βλέπει τον κλοιό να σφίγγει παντού γύρω του. Η Ζέτα, ενώ έχει αποφασίσει να του μιλήσει πια για όλα, έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον τοίχο που αναγκάζεται να της βάλει ο Στρατής. Και είναι οριστικός. Το ίδιο και η Μυρτώ που βλέπει τον Μανωλάκη να μπαίνει στο μαγαζί και τη ζωή της να κινδυνεύει να γίνει συντρίμμια!

Αυτή η νύχτα μένει

Ο Χρήστος βυθίζεται στη σκέψη της Μαρίνας και θυμάται τι συνέβη την ημέρα του δυστυχήματος, ενώ η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν που κρύβει μόνο μυστικά. Στο μεταξύ η Βάσω, χωρίς κανείς τους να μάθει τίποτα, συλλαμβάνεται και οδηγείται στη χωροφυλακή. Καθώς η Φωτεινή μοιάζει αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τα πάντα, ένα αναπάντεχο εύρημα την αφήνει χωρίς ανάσα.

Δείτε το trailer:

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22:40.