Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha είδαμε πως: Η Ζέτα ανοίγεται στον Στρατή ενώ ο Αλέξανδρος είναι αποφασισμένος να φθάσει στην αλήθεια της Μαρίνας. Παράλληλα η Εύη δεν ανέχεται άλλο τη σιωπή της Φωτεινής και ο Τάσος πρέπει να αντιμετωπίσει τον Σταματιάδη.

Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο και κρύβει από το Στέλιο την αναφορά του Θέμη για το Στρατή. Εκείνος από την άλλη πιεσμένος από τον Χρήστο, τον στέλνει για νέα έρευνα.

Στο μεταξύ η Μυρτώ συνεχίζει να λέει ψέματα στο Μανώλη για την οικογένεια της.

Καθώς ο Χρήστος λείπει ακόμα και οι απαντήσεις δεν έρχονται από πουθενά, η Εύη δέχεται την παρηγοριά του Γιώργη, που πια αρχίζει να αναρωτιέται τι συμβαίνει με τον αδελφό του.

Η Ζέτα και ο Στρατής από την άλλη, μοιράζονται για πρώτη φορά τα μυστικά τους. Κι ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο μαγαζί θα συγκινήσει προσωπικό και θαμώνες, ο Αλέξανδρος σιγά- σιγά φτάνει στην άκρη του νήματος και ξεθάβει ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με το παρελθόν της αδερφής του.

Τι θα δούμε απόψε στις 22:40 στην σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha;

Η απουσία του Χρήστου συνεχίζει να γεννά ερωτηματικά. Η σχέση Εύης και Φωτεινής διαλύεται, ενώ ο Γιώργης πάει να βρει τη Βρεττώ. Ο Αλέξανδρος από την άλλη ζητά εξηγήσεις από το Στρατή για την αδελφή του. Εκείνος συντετριμμένος οδηγεί τη Ζέτα σε ένα ταξίδι στο παρελθόν και τη Νίτσα στην αποκάλυψη της σχέσης τους.

Κι ενώ ο Χρήστος επιστρέφει από την Αθήνα χαρούμενος, η σύγκρουση με την Εύη για τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα είναι αναπόφευκτη. Στην προσπάθειά του, όμως, να συνετίσει τον Διαμάντη πέφτει επάνω στον Αλέξανδρο. Και η συζήτηση μεταξύ τους παίρνει φωτιά. Μην έχοντας άλλη λύση, η Φωτεινή αποφασίζει να αποκαλύψει στην Εύη τη μεγάλη αλήθεια που στοιχειώνει τις ζωές τους.

Άννα Μάσχα: «Ο πατέρας του παιδιού θα εμφανιστεί αργότερα»

Η Άννα Μάσχα, η αποφασιστική και δυναμική Διαμάντω της Νύχτας, το αηδόνι του «Ονείρου», μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Τετάρτης (23/11).

Για το ρόλο της η ηθοποιός ανέφερε πως: «η Διαμάντω δε νομίζω ότι βλέπει το παιδί της αλλιώς. Το παιδί έχει ειδικές δεξιότητες και αυτό προσθέτει στην ιστορία της Διαμάντως μια παραπάνω έγνοια. Θεωρώ ότι αν μια μάνα αγαπά το παιδί της μία φορά, ένα τέτοιο παιδί αγαπιέται χίλιες. Ο πατέρας του παιδιού θα εμφανιστεί αργότερα».

Σε ότι αφορά την τηλεόραση, η Άννα Μάσχα τόνισε πως: «η σχέση μου με την τηλεόραση είναι περιστασιακή, έχω κάνει πράγματα δεν έχω πει όχι. Δεν είναι ότι η τηλεόραση με κατέκλυζε με προτάσεις κι εγώ έλεγα όχι. Ήρθε η ώρα, πιστεύω πάρα πολύ στο σωστό timing».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γιο της λέγοντας: «είναι 13 ετών το αγόρι μου. Έρχεται με βλέπει στις παραστάσεις, ψιλοβαριέται, μετά χειροκροτά, μου λέει την αλήθεια, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Δεν ξέρω αν έχει εκδηλώσει κάτι καθαρά καλλιτεχνικό».