O Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε στο πλατό του «The 2Night Show» της Τετάρτης (16/11) τη Daphne Lawrence. H νεαρή τραγουδοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για τους σταθμούς της ζωής της, μέχρι να φτάσει στον τελικό της προορισμό, που ήταν το τραγούδι.

Η «απογοήτευση» μετά τη συμμετοχή της στο «The Voice», οι κρίσεις πανικού, οι σπουδές υποκριτικής, τα μαθήματα φωνητικής και τέλος το «follow» στο Instagram που της επιφύλασσε μια αναπάντεχη έκπληξη.

«Μετά το The Voice με έπιασε “κατάθλιψη”, είχα πέσει αρκετά ψυχολογικά, δεν ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. Ήταν να φύγω στην Αγγλία για σπουδές γιατί με πήραν σε ένα κολλέγιο, με έπιασαν κρίσεις πανικού, οπότε δεν πήγα ποτέ. Έμεινα εδώ, ξαναέδωσα Πανελλήνιες, πέρασα “Θεατρικών Σπουδών” και στη συνέχεια πήγα στη δραματική σχολή. Έτσι άρχισα πάλι να τραγουδάω και να γράφω».

Η Daphne Lawrence πρόσφατα γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση και το τραγούδι «Αίμα». Ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση, όταν της τηλεφώνησε η απόλυτη Ελληνίδα σταρ για να δουλέψουν μαζί;

Όπως παραδέχτηκε η νεαρή τραγουδίστρια, όλα ξεκίνησαν από ένα follow back στο instagram, όταν η Άννα Βίσση θέλησε να την γνωρίσει μέσα από τα social media.

«Εγώ την ακολουθούσα καιρό πριν και ξαφνικά έγινε όλο. Την έκανα follow, με έκανε follow back, της έγραψα “ευχαριστώ πολύ” και μου έστειλε μήνυμα αν γράφω μουσική για να συνεργαστούμε. Είναι πολύ ανοιχτός άνθρωπος η Άννα Βίσση. Στην αρχή ήταν να φτιάξουμε το κομμάτι μαζί. Με ρώτησε αν γράφω στίχους και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Με πήρε τηλέφωνο όσο ήμουν στη δουλειά. Εργαζόμουν ως σερβιτόρα για πολλά χρόνια. Μόλις με πήρε είπα τα παρατάω όλα, έκατσα στο τραπέζι μιλήσαμε και κανονίσαμε να πάμε στο στούντιο», είπε η Daphne Lawrence καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου».