Ο Τριαντάφυλλος δεν θέλει να βλέπει στα μάτια του τον Νίκο Μουτσινά και γι’ αυτό αν συμμετάσχει τελικά στο Survivor All Star θα βάλει όρο στο συμβόλαιο που θα υπογράψει με την Acun Medya να μην χρειαστεί να παρευρεθεί ως καλεσμένος στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.

Ο τραγουδιστής, παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και δεν έκρυψε την αντιπάθειά του προς τον παρουσιαστή γι’ άλλη μια φορά.

«Έχω πει ότι αν κάποιος μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα, γενικά στη δουλειά του, ας τα πάρει. Αν μου πει το οκ ο γιος μου, θα πάω. Σας έχω πει χίλιες φορές ότι δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα οικογένειας, θέμα του παιδιού. Εγώ δεν έχω υπογράψει κανένα προσύμφωνο. Αν δεν είναι ο Ντάνος που το πήρε πρώτος, τότε ποιος θα είναι; Γιατί ασχολούμαστε με τον Ντάνο συνέχεια; Θα βάλω όρο, αν πάω στο Survivor, δε θα βγω ποτέ στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ούτε καν να τον δω θέλω. Μια εκπομπή που είναι τόσα χρόνια, έχει πάει καλά στην αρχή και μετά είναι το ίδιο και το ίδιο, κάποια στιγμή τη βαριέται και το σαλόνι και το τηλεκοντρόλ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος στις δηλώσεις του.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά ήρθε λίγη ώρα αργότερα μέσα από το «Καλό μεσημεράκι». Αφού προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα ο παρουσιαστής κρατώντας στα χέρια του ένα τριαντάφυλλο που του προσέφερε η Βάνια αρκέστηκε να απαντήσει πως: «Παιδιά, να σας πω, εγώ ένιωσα αυτή τη στιγμή ότι κέρδισα το Bachelor. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει, μόνο αυτό με νοιάζει. Απλά ενημερώνω ότι τα συμβόλαια της Acun Medya περνάνε από το Καλό Μεσημεράκι, οπότε, θα δούμε».