«Νομίζω ότι θα γίνω γιαγιά και θα είμαι η Αγγέλα του Παρά Πέντε» σχολίασε με χιούμορ η Αγγελική Λάμπρη η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης (20/10).

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Λάμπρη εξομολογήθηκε πως «μετά το Survivor, μετά το metoo, μετά από όλα αυτά ήθελα λίγο την ησυχία μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να παρατήσω το επάγγελμα αλλά ίσως σε κάποια άλλα κορίτσια να τους συνέβη αυτό ή να παράτησαν το επάγγελμα. Γιατί δεν αντιμετωπίζουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο αυτό που βιώνουμε. Έχω ακούσει περιπτώσεις με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που βίωσα εγώ αυτό που βίωσα, υπήρχαν κορίτσια που έκαναν πολλά χρόνια να το ξεπεράσουν, έκαναν ψυχοθεραπεία και σταμάτησαν την δουλειά» και πρόσθεσε πως: «Το θέατρο το αγαπάω πάρα πολύ».

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Δεσποινίς Τζούλια» και τόνισε πως: «νομίζω ότι είναι ένα έργο που μας αφορά πάντα, είναι διαχρονικό. Οι ήρωες προσπαθούν να κάνουν αυτό που αισθάνονται».

«Μετά τις Άγριες Μέλισσες δεν είχα πρόταση για την τηλεόραση αλλά γενικώς είναι η αλήθεια πως ήμουν λίγο εξαφανισμένη. Δεν σήκωνα πολύ τα τηλέφωνα» είπε η ηθοποιός.

Σε ότι αφορά την κόρη της, η Αγγελική Λάμπρη τόνισε πως: «την κυνηγάω να μη βλέπει τηλεόραση» και πρόσθεσε: «Με την κόρη μου χτυπάς το αδύνατο σημείο μου. Αν ποτέ στη ζωή μου συνέβαινε κάτι και πείραζε κάποιος το παιδί μου, νομίζω ότι θα μπορούσα να σκοτώσω. Θα γινόμουν μια τρελή και δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Πραγματικά είναι κάτι που δεν το χωράει το μυαλό μου! Δεν το χωράει το μυαλό μου! Αν πειράξει κάποιος έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά της μπορεί και να τον σκοτώσω. Τέλος. Ξέρω ότι δεν είναι ωραίο αυτό που λέω αλλά δεν με ενδιαφέρει».

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός ανέφερε πως: «Με έχει ρωτήσει πολύ συγκεκριμένα η κόρη μου για ένα παιδάκι που υπάρχει στη ζωή της “δηλαδή οι γονείς του είναι δυο μπαμπάδες;” Και της απάντησα “ναι”. Το δέχθηκε πολύ φυσιολογικά. Τα παιδιά είναι πολύ πιο ανοιχτά από εμάς».