Λίγο μετά το τέλος του δεύτερου live του J2US, η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης, παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε η Ματίνα Νικολάου αφορούσε την πορεία της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά με τον οποία συνεργάζονται.

«Εννοείται ότι κάνουμε πρόβες στο σπίτι. Στο περασμένο live, γυρίσαμε μετά στο σπίτι και κάναμε πρόβα το σημερινό τραγούδι στις 4 τα ξημερώματα», είπαν αρχικά η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης.

Για τον Νίκο Μουτσινά, η Ματίνα Νικολάου ανέφερε: «Δεν ξέρω τι σκέφτεται και τι έχει στο νου του για το μέλλον της εκπομπής. Άμα έχει την ανάγκη να είναι η τελευταία του χρονιά και δεν του δίνει τόση χαρά όσο του έδινε, σαφώς και θα κάνει τη σωστή επιλογή».

Κλείνοντας, η ηθοποιός είπε: «Δεν νομίζω να φτάσουμε στο σημείο να κοπεί η εκπομπή λόγω της επικαιρότητας. Πραγματικά, όλα αυτά που συμβαίνουν δημιουργούν μια ταραχή σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τον χαρούμενο, όπως τότε που είχε συμβεί και με τον πόλεμο, και να είσαι σαν να μην τρέχει τίποτα».