Πρεμιέρα έχει απόψε στις 23:10 στο Mega η εκπομπή Φως στο Τούνελ η οποία επιστρέφει και η Αγγελική Νικολούλη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το βράδυ της Παρασκευής όπου και ρωτήθηκε για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό η οποία έπεφτε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Η Αγγελική Νικολούλη, με αφορμή την συγκεκριμένη υπόθεση αναφέρθηκε στα κυκλώματα παιδεραστίας ενώ δήλωσε πως είναι περιττό να αναφέρει αν είναι ή όχι σοκαρισμένη με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Να σου πω αν έχω σοκαριστεί; Νομίζω δεν χρειάζεται. Χρόνια τώρα φωνάζουμε μέσα από το τούνελ γι’ αυτά τα κυκλώματα και τι έγινε; Μια τρύπα στο νερό. Υποκρισία να βγαίνουν κάποιοι που ήξεραν και να δηλώνουν σοκαρισμένοι» είπε η Αγγελική Νικολούλη στην Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως στο Φως στο Τούνελ θα ακουστούν μαρτυρίες για την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού αλλά και πως η εκπομπή θα επεκταθεί και σε άλλα κοριτσάκια που αγνοούνται, ενώ με αφορμή την σκληρή υπόθεση της 14χρονης που το έσκασε από τους βιαστές της οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι τόνισε πως δεν αποκλείει να υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας από πίσω.