Νέο επεισόδιο του Love Island είχαμε την Πέμπτη (6/10) στον ΣΚΑΪ με τα ζευγάρια να βρίσκονται σε… αναβρασμό μετά τις νέες προσθήκες στην βίλα. Οι αλλαγές ανάμεσα στα πρώτα… ματσαρίσματα στη βίλα του Love Island έχουν ήδη ξεκινήσει και στο τελευταίο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τη συνέχεια. Η Ιωάννα ζει τον έρωτα στην αγκαλιά του Γιώργου Κόρκα, ενώ ο Αργύρης βρισκόταν ανάμεσα στην Αναστασία και την Μαρία και η επιλογή του θα επηρέαζε ακόμα ένα πρόσωπο στη βίλα.

Σύννεφα, ωστόσο, φαίνεται πως εμφανίζονται πάνω από κάποιες σχέσεις του Love Island αφού ο Αλέξανδρος Κ. ζητάει από τη Χριστίνα να το πάνε πιο χαλαρά ενώ τα… χελωνάκια, Αλέξανδρος Λ. και Νίκη πάνε τη συζήτησή τους ένα βήμα παραπέρα! Αναστασία και Γιώργος τώρα αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστά.

Ειδικότερα, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι της αγάπης, ο Αργύρης κλήθηκε να επιλέξει ποια κοπέλα θα ήθελε να κλέψει προκειμένου να γίνουν το νέο ζευγάρι.

Όπως αποκάλυψε, δε, στην παρουσιάστρια του Love Island, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο νεαρός διαγωνιζόμενος ήταν ανάμεσα στην Αναστασία και την Μαρία.

«Ο λόγος που επιλέγω αυτό το κορίτσι είναι γιατί νιώθω πως θα τα πάμε καλά μεταξύ μας. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και πιστεύω πως θα κάνω μια σωστή επιλογή. Έχω ένα καλό προαίσθημα. Το κορίτσι το οποίο θα επιλέξω… είναι η Μαρία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αργύρης. «Νιώθω ενθουσιασμένη, μου άρεσε εξαρχής. Είναι πολύ καλό παιδί, διασκεδαστικό, έχουμε πολύ χαβαλέ και γελάμε. Για τον Θοδωρή ελπίζω να έρθει ένα νέο ταίρι» τόνισε η Μαρία με τη σειρά της.

Και έτσι, Αργύρης και Μαρία είναι το νέο ζευγάρι του Love Island με τον Θοδωρή να μένει, τουλάχιστον προσωρινά, στα κρύα του λουτρού! Ο ίδιος εμφανίστηκε σίγουρος ότι «δεν ταιριάζουν όσο εγώ με τη Μαρία», αλλά και… ανακουφισμένος που δεν θα ξανακοιμηθεί μαζί της γιατί όπως είπε: «χθες μου έδωσε δυο αγκωνιές».

«Οι κακές συνήθειες δεν είναι για να κόβονται; Είμαι φυσικά χαρούμενη με το νέο μου ταίρι» απάντησε η Μαρία στην ερώτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το πώς αισθάνεται που τη διάλεξε ο Αργύρης.

Τίτλοι τέλους για Αναστασία-Γιώργο: «Είσαι ζηλιάρης και με παρεξηγείς» – «Είμαι νευρικός όταν μου δίνονται δικαιώματα»

Ολοένα και πιο μακριά βρίσκονταν στο Love Island η Αναστασία και ο Γιώργος για να έρθει το βράδυ της Πέμπτης το αποκορύφωμα στη «σχέση» που έχουν αναπτύξει. Οι δυο τους μίλησαν, τα συμφώνησαν και πια θα ακολουθήσουν – μάλλον – δρόμους χωριστούς στο ριάλιτι της αγάπης του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η Αναστασία και ο Γιώργος κάθισαν να συζητήσουν πως βλέπουν την σχέση τους με τον δεύτερο να δίνει ιπποτικά το μπαλάκι εξ’ ολοκλήρου στην μελαχρινή καλλονή. «Σου είπα ότι έχω καταλάβει ότι είσαι λίγο ζηλιάρης έως και πολύ. Αυτό εμένα με προβληματίζει πάρα πολύ γιατί γενικά είμαι ένας άνθρωπος δυναμικός, είμαι κοινωνική και αυθόρμητη και παρεξηγήσιμη. Οπότε δεν ξέρω αν θα μπορούσες εσύ να το διαχειριστείς αυτό το πράγμα γιατί βλέπω ότι δυσκολεύεσαι πολύ. Δεν ξέρω αν είσαι έτσι στην πραγματικότητα αλλά βλέπω ότι είσαι νευρικός».

«Γενικά σαν άνθρωπος είμαι νευρικός, αλλά είμαι όταν μου δίνονται δικαιώματα. Θεωρώ ότι μου δίνονται» υπογράμμισε ο Γιώργος απευθυνόμενος στην Αναστασία. Στη συνέχεια, η παίκτρια του Love Island επέμεινε στο κομμάτι της ζήλιας ενώ έφερε στο τραπέζι και το θέμα του ντυσίματος. «Δεν νομίζω να μπορούμε να είμαστε μαζί! Δεν μπορούμε! Δεν νομίζω να μπορέσουμε… Είμαι πολύ δοτική, εννοείται πως προσαρμόζομαι στη σχέση μου, αλλά εμείς δεν έχουμε καν σχέση».

Ας το αφήσουμε εντελώς για να μην πιέζεσαι, ούτε εσύ, ούτε εγώ. Γιατί δεν είναι ότι δεν σου έδωσα… Είναι ότι πραγματικά δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε και εσύ με πίεσες, χωρίς να το θέλεις βέβαια, χωρίς να είμαστε μαζί» κατέληξε αποφασιστικά η Αναστασία με τον Γιώργο να διευκρινίζει πως εκείνη «είναι πολύ μπερδεμένη στο μυαλό» και να αποχωρεί εκνευρισμένος από τον κήπο του Love Island. «Χάρηκα πολύ, μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις ότι θέλεις! Αφού δεν θέλεις να με γνωρίσεις άλλο, δεν θα πιέσω κανέναν».