Η νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (03/10) και οι χρήστες του twitter ήταν με το κινητό στο χέρι προκειμένου να… τιτιβίσουν τις εντυπώσεις τους. Στο «Μαύρο Ρόδο» η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή θα φέρει τους δύο νέους αντιμέτωπους με τα «πρέπει» και τα «θέλω» τους και θα συμπαρασύρει όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο» οι τηλεθεατές είδαν πως:  Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του.

Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Το twitter αναπόλησε τις Άγριες Μέλισσες και τον Δούκα με την Μυρσίνη

Στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», πρωταγωνιστών μεταξύ άλλων η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Λεωνίδας Κακούρης. Οι δυο της πρωταγωνιστούσαν στις «Άγριες Μέλισσες» ως Μυρσίνη και Δούκας Σεβαστός. Οι χρήστες του twitter έσπευσαν να σχολιάσουν πως αναπολούν τις «Άγριες Μέλισσες» όμως δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς τονίζοντας πως τα πρώτα δείγματα είναι θετικά.

Στην σειρά Μαύρο Ρόδο πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.