Οι auditions του GNTM ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας (19/09) και τα επίδοξα μοντέλα βρέθηκαν μπροστά στους κριτές για να πάρουν τα τέσσερα πολυπόθητα ναι που θα τους δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Η 18χρονη Έλενα ταξίδεψε από την Κύπρο για να βρεθεί στο GNTM ενώ όπως είπε στην Έλενα Γαλύφα έχει ήδη πολλές χιλιάδες followers να την ακολουθούν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Έρχομαι για να εκτοξεύσω την καριέρα μου» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή Έλενα και στην συνέχεια εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του GNTM.

«Μια μικρή Βίκυ Καγιά» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή όταν είδε μπροστά της το νεαρό μοντέλο. Αφού την ρώτησαν πότε έχει γενέθλια, η 18χρονη ανέφερε πως γεννήθηκε στις 20 Οκτώβρη, μια ημερομηνία που ενθουσίασε τον Γιώργο Καράβα ο οποίος έχει γενέθλια την ίδια μέρα και γι’ αυτό σηκώθηκε από τη θέση του για να την αγκαλιάσει.

Το νεαρό μοντέλο φόρεσε το μαγιό της και περπάτησε μπροστά στην κριτική επιτροπή για να δουν τον τρόπο με τον οποίο κάνει πασαρέλα. Με τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο, η Βίκυ Καγιά εντόπισε πως η Έλενα είχε βαφτεί υπερβολικά και της το επεσήμανε ενώ τόνισε πως την ενοχλεί το γεγονός ότι εμφανίστηκε μπροστά τους με τόσο μακιγιάζ.

Μια φράση που φάνηκε να κόβει τα… φτερά της νεαρής κοπέλας.

Η Σοφία Χατζηπαντελή τόνισε πως θέλει να τη δει να ποζάρει με ρούχα και όχι με μαγιό για να δει αν μπορεί όντως να ποζάρει. Τότε ο Γιώργος Καράβας σηκώθηκε και της πρόσφερε το σακάκι του και μετά ο Τάσος Σωφρονίου το μπουφάν του.

Η νεαρή κοπέλα έκανε πασαρέλα με τα συγκεκριμένα ρούχα όμως οι πόζες της και η πασαρέλα της δίχασε τα μέλη. Τάσος Σωφρονίου και Γιώργος Καράβας σχολίαζαν θετικά το νεαρό μοντέλο ενώ η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντελή τόνιζαν πως δεν είχαν πειστεί από την εικόνα της.

«Είμαι της παλιάς σχολής, δεν μου αρέσει να φοράνε τόσο make up στην πρώτη επαφή» τόνισε η Βίκυ Καγιά και σχολίασε θετικά την ευγένειά της.

«Είσαι εξαίρεση όλων των κανόνων» είπε ο Τάσος Σωφρονίου. Με τέσσερα ναι η 18χρονη πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM.