Η Μαρία Αναστασοπούλου πήρε χθες (5/9) το βάπτισμα του πυρός στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, απέναντι από τον πρώην συνεργάτη της στον ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου.

Η κάμερα του Super Κατερίνα εντόπισε τον γνωστό δημοσιογράφο, αφού είχε τελειώσει την εκπομπή του στο ραδιόφωνο και χαρακτήρισε υποκριτικό να ευχηθεί στη Μαρία Αναστασοπούλου καλή επιτυχία «γιατί η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου».

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε: «Δεν είμαστε παντρεμένοι στην τηλεόραση κανείς με κανέναν. Και φέτος είχαμε μεγάλες μετακινήσεις παντού, και στην ψυχαγωγία και στην ενημέρωση. Μεγάλος πόλεμος φέτος, θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Τα νούμερα τα κοιτάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας τρελαίνουν κιόλας. Η Μαρία Αναστασοπούλου μου ευχήθηκε τηλεφωνικά το βράδυ πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Να της ευχηθώ να κάνει το όνειρό της. Είναι λίγο υποκριτικό να της ευχηθώ καλή επιτυχία γιατί η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου».

«Δεν θα πάω καλεσμένος σε καμία εκπομπή του ΣΚΑΪ. Δεν παρουσιάζω κανένα ενδιαφέρον σαν καλεσμένος» δήλωσε ο παρουσιαστής.