Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor 2022. Οι τέσσερις παίκτες που κατάφεραν να αντέξουν επί 6,5 μήνες στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, μεταφέρθηκαν για τελευταία φορά στον στίβο μάχης.

Αφού «αποχαιρέτησαν» τις καλύβες που τους φιλοξενούσαν το τελευταίο διάστημα αλλά και τον… «Μήτσο», μάζεψαν τα πράγματα τους και έφυγαν για να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό όπου για τελευταία φορά θα τους ενημέρωνε για το στίβο μάχης στον οποίο θα έμπαιναν.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν για τον στίβο μάχης και κλήθηκαν να αγωνιστούν για τις δυο τελευταίες ασυλίες του φετινού Survivor.

Οι παίκτες που θα κατάφερναν να τις κερδίσουν «κλείδωναν» τη θέση τους στον τελικό ενώ οι δυο που θα έμεναν εκτός θα έπρεπε να παλέψουν για μία τελευταία φορά στις προτιμήσεις του κοινού για την τρίτη θέση του τελικού.

Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας μπήκαν με ορμή στον στίβο μάχης. Πρώτοι που έφεραν τις 6 νίκες που τους ζητήθηκαν ήταν τα αγόρια. Και ανάμεσά τους κρίθηκε ο πρώτος που πέρασε στον ημιτελικό ο οποίος ήταν ο Στάθης Σχίζας.

Στην συνέχεια, οι παίκτες μπήκαν ξανά στον στίβο μάχης και ο Άρης Σοϊλέδης κατέκτησε τη δεύτερη ασυλία.

Αυτό σημαίνει πως οι γυναίκες του φετινού Survivor θα βρεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.