Στις 5 και 6 Ιουλίου είναι ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor και ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο όπου και παρουσίαζε το ριάλιτι επιβίωσης τους τελευταίους 6 μήνες. Οι κάμερες τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή για το Survivor All Star και την παρουσίασή του.

«Ήρθες μόνο για 2-3 μήνες και Σεπτέμβρη θα ξαναπάς για το All star;» τον ρώτησε η δημοσιογράφος. «Σεπτέμβριο; Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν ξέρω… τα βγάζεις από το μυαλό σου. Ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω να σας απαντήσω», είπε ο Γιώργος Λιανός. Στη συνέχεια δέχτηκε ερώτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος παρουσιαστής του reality. Ο παρουσιαστής φάνηκε να ενοχλείται.

«Δεν έχεις έρθει για καλό εσύ εδώ πέρα… Όταν ένας παρουσιαστής είναι σε μια εκπομπή και έχει εν ενεργεία ένα συμβόλαιο, συνήθως παρεξηγούνται όταν συζητάνε για κάτι άλλο. Ήταν σωστή η ερώτησή σου; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τέτοια πράγματα. Ούτε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξέρω κάτι. Είναι λίγο άκομψο να με ρωτάτε ενώ δεν έχει τελειώσει το project. Μήπως είναι λάθος τα δημοσιεύματα; Μήπως οι συζητήσεις δεν έχουν γίνει ποτέ;», είπε ο Γιώργος Λιανός.