Μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων του Survivor και τη… μεταγραφή της Σταυρούλας Χρυσαειδή στην Κόκκινη ομάδα, η παίκτρια έσταξε φαρμάκι για τους μέχρι πριν λίγες ώρες, συμπαίκτες της. Στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (06/06), η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρθηκε στους παίκτες της Μπλε Ομάδας και τόνισε μεταξύ άλλων πως «νομίζουν ότι θα νικάνε συνέχεια».

Χαρακτηριστικά, η παίκτρια ανέφερε: «Σήμερα, πρώτη μέρα που δεν έχω πάει σε μεγάλο έπαθλο, που περιμένω τους Μπλε για να έρθουν. Να πω την αλήθεια, κάποιες φορές χρειάζεται και ένα χαστούκι, χρειάζεται και λίγο να χάσεις για να εκτιμήσεις κάποια πράγματα και για να ξανασηκωθείς, να πάρεις ένα μπουστάρισμα. Εγώ να πω την αλήθεια, δεν με πείραξε πάρα πολύ για μένα, που δεν πήγα στο έπαθλο με τους Μπλε. Με πείραξε για τα παιδιά των Κόκκινων που έχουν χάσει απανωτά. Θεωρώ ότι οι Μπλε είναι αρκετά σίγουροι ότι θα νικάνε συνέχεια».

Η Σταυρούλα μάλιστα πέταξε και τα «καρφιά» της μιλώντας στους νέους συμπαίκτες της κάνοντας λόγο για «τουπέ» των αντιπάλων.

Ενοχλημένη η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τη Μέη

Με τη Μέη τα έβαλε η Ασημίνα μετά από μια σπόντα τις πρώτης προς την ομάδα της δεύτερης για τα απανωτά έπαθλα που έχουν κερδίσει. «Η Μαίη τελευταία είναι όλο σπόντες και κουτοπονηριές όπως ήταν πάντα. Δεν της αρέσει που χάνει η ομάδα της και δεν διασκεδάζει. Λογικό είναι. Και εγώ την περίοδο που πεινάγαμε, τέτοιες αντιδράσεις έβγαζα. Αλλά το να λες ότι εμείς κάνουμε κατασκήνωση και αυτοί Survivor δεν ισχύει» σχολίασε ενοχλημένη η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor: Τέλος οι ατομικές ασυλίες

Οι Μπλε επέστρεψαν από το μεγάλο τους έπαθλο που περιλάμβανε φαγητό,  διαμονή σε βίλα, μασάζ και βιντεοπαιχνίδια ανανεωμένοι, ξεκούραστοι και χορτάτοι, μαζί με τους αντιπάλους τους βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό ο οποίος θα τους ενημέρωνε για το νέο αγώνα που θα ακολουθούσε.

Ο παρουσιαστής του Survivor όμως είχε μια έκπληξη για εκείνους αφού όπως τους είπε, οι ατομικές ασυλίες έφτασαν στο τέλος τους.

«Πριν περάσουμε στην περιγραφή του πρώτου αγώνα ασυλίας να σας κάνω μια ανακοίνωση. Πλέον δεν υπάρχει ατομική ασυλία, οι αγώνες για την ασυλία θα εξελιχθούν ως εξής: Αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας. Επομένως, τρία αντίστοιχα συμβούλια από τα οποία θα βγουν τουλάχιστον τρεις υποψήφιοι. Και λέω τουλάχιστον, γιατί μπορεί να υπάρξει κάποια ισοψηφία. Δεν θα έχουμε αγώνα ατομικής ασυλίας» τόνισε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

«Μπηχτή» Νίκου Γιάννη για Άρη: «Δεν έχω ηγετικές τάσεις εγώ, εδώ είναι το γούρι μου»

Μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων, αρχηγός της Μπλε ομάδας, έγινε ο Νίκος Γιάννης όμως ο ίδιος δεν στάθηκε στο πλευρό του Γιώργου Λιανού λίγο πριν την ανακοίνωση του αγωνίσματος. Γεγονός που σχολίασε ο παρουσιαστής.

«Εγώ δεν αλλάζω θέση, δεν έχω ηγετικές τάσεις και δεν μ’ αρέσει να είμαι μπροστά. Έχω το γούρι μου και κάθομαι εδώ» είπε χαμογελαστός ο παίκτης πετώντας τη μπηχτή του για τις ηγετικές τάσεις, όπως πολλές φορές έχουν αναφέρει οι παίκτες ότι έχει, του Άρη Σοϊλέδη.