Ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε στον τάκο για 10η φορά και ο παίκτης της Κόκκινης Ομάδας είναι γι’ άλλη μια εβδομάδα στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Ποιοι θα βρεθούν όμως στην ίδια θέση με τον φαρμακοποιό;

Και ενώ η αγωνία του παικτών χτυπάει «κόκκινο» για το ποιοι θα βγουν στον τάκο στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα, η κόντρα του με τον Άρη Σοϊλέδη όχι μόνο δε λέει να λάβει τέλος, αλλά… φουντώνει ολοένα και περισσότερο!

Ο ποδοσφαιριστής κατηγορεί τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα ότι δεν εννοεί όσα λέει περί πρόθεσής του να ζητήσει από το κοινό να μην τον στηρίξει και ότι κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο Survivor.

«Συνεχώς ψάχνει τρόπους αυτός ο άνθρωπος για να μπορέσει να παραμείνει στο παιχνίδι» θα πει ο Άρης Σοϊλέδης στην κάμερα του Survivor.

Από την πλευρά του, ο φαρμακοποιός δηλώνει πως δεν μπορεί πια να ανεχτεί τη στάση του Άρη απέναντί του. «Δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο τη χυδαία στάση του Άρη απέναντι μου» θα πει στην κάμερα του Survivor ενώ μιλώντας με τους συμπαίκτες του θα τους ενημερώσει πως ο Άρης Σοϊλέδης δεν τον πίστεψε όταν τους είπε ότι είναι άρρωστος και πήγε και ρώτησε ο ίδιος τη γιατρό, να επιβεβαιώσει ότι όντως δεν είναι σε θέση να παίξει.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ φαίνεται να είναι προβληματισμένος με τις «φιλίες» που επικρατούν στο Survivor. «Είναι πολύ δύσκολο να θεωρήσεις ανθρώπους φίλους σου και κοντά σου μέσα σε αυτό το παιχνίδι» θα πει στην κάμερα του Survivor.

Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο αγώνα ασυλίας

Λίγη ώρα μετά, οι δύο ομάδες συναντώνται στον δεύτερο, και πολύ κρίσιμο, αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.  Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να κερδίσουν, ώστε να βγάλουν στον… τάκο και έναν παίκτη από τη Μπλε ομάδα ή θα είναι αποκλειστικά «κόκκινη» υπόθεση η αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα; 

Η νίκη στον δεύτερο αγώνα ασυλίας θα είναι χρώματος… Μπλε σύμφωνα με τα spoilers και οι παίκτες θα πάνε στο δεύτερο συμβούλιο υποψηφιοτήτων ασφαλείς αφού δεν κινδυνεύουν να χάσουν κάποιον από την ομάδα τους.

Survivor: Ποιοι θα βρεθούν στον τάκο στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, θα βγάλουν έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση και σύμφωνα με τα spoilers αυτή θα είναι η Μαίη.

Η αγωνία θα ανέβει κατακόρυφα, λίγη ώρα μετά αφού ο Γιώργος Ταλάντσεβ έχοντας στα χέρια του το τοτέμ της ασυλίας θα κληθεί να δώσει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι επιλογές του Τάλα δεν είναι πολλές. Θα είναι η Στέλλα ή ο Στάθης ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;