Στην κάμερα του Survivor έκανε δηλώσεις η Ασημίνα Χατζηανδρέου έπειτα από την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση και δεν έκρυψε την ενόχλησή της που η φίλη της Σταυρούλα Χρυσαείδη την ψήφισε. Ο λόγος που στεναχωρήθηκε η παίκτρια είναι πως δεν θεωρεί πως είναι η χειρότερη αγωνιστικά και πως ήταν αδικία να βγει εκείνη στον τάκο.

«Νικογιάννης και Σταυρούλα με ψηφίσανε. Μου το ετοίμαζαν καιρό αυτό το πράγμα. Να με βγάλουν στον τάκο. Δεν κρατάω κακία στον Νίκο Γιάννη, αλλά κρατάω στους υπόλοιπους γιατί δεν θεωρώ ότι είμαι η χειρότερη αγωνιστικά παίκτρια» είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από την άλλη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προχώρησε σε μια διαπίστωση σχετικά με την συμπαίκτρια της με αφορμή τα όσα είπε στο συμβούλιο. «Η Ασημίνα κάθε μέρα διαπιστώνω ότι έχει να πει κάτι για τον Άρη. Προσπαθεί να τον δικάσει και να τον καταδικάσει» σχολίασε η ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρεί αδικημένη. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να απολογηθώ που την ψήφισα» σχολίασε ο Στάθης Σχίζας.

Τα σχόλια για την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη

Ο Γιώργος Κατσαούνης αποβλήθηκε από το Survivor έπειτα από την κίνηση που έκανε να κατευθυνθεί απειλητικά προς τον Γιώργο Κατσαούνη. Οι παίκτες σχολίασαν αυτήν την εξέλιξη στην κάμερα του Survivor.

«Ο Κατσαούνης έκανε ένα τραγικό λάθος. Έκανε μια πολύ μεγάλη παραβατική συμπεριφορά εναντίον μου παρουσία όλων των παικτών και ύπουλα. Με αποτέλεσμα η παραγωγή να μην τον συγχωρέσει και να τον απομακρύνει. Η απόφαση είναι σεβαστή από όλους. Είναι κάτι που το ήθελαν και οι άλλοι. Υπάρχουν σοβαροί κανόνες που ορίζουν το παιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων ο έτερος πρωταγωνιστής του καυγά.

«Είχα αντιληφθεί πως τελευταία δεν ήταν καλά τα νεύρα του. Ευτυχώς που του έδωσαν αυτήν την τιμωρία γιατί αν κάποιος κάνει κάτι και δεν του δώσεις το μάθημα που πρέπει μπορεί να το ξανακάνει και δεν θέλαμε να έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι με τα νεύρα τέντα και κάποιες φορές να φοβόμαστε κιόλας» σχολίασε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτή του την κίνηση» υπογράμμισε ο Στάθης Σχίζας.

Τάκης Καραγκούνιας: «Αν η Βρισηίδα είναι τόσο κουτή και φλερτάρει με τον Μαρτίκα πρέπει να το προσέξει»

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει κοντά και οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Ο Τάκης Καραγκούνιας πήρε φόρα κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στην κάμερα του Survivor κι αναφέρθηκε γι’ άλλη μια φορά στο «Σχέδιο Μαρτίκα» το οποίο όπως είπε, το αποκάλυψε ο Άρης Σοϊλέδης στο συμβούλιο αν κι ανήκει και εκείνος στην «συμμορία». «Ο Μαρτίκας, τον έβγαλε στη φόρα η συμμορία γιατί είχαν κάνει μια συζήτηση στο δάσος και έλεγε τρελά πράγματα» είπε ο Μισθοφόρος και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι είναι για γέλια. Δεν αντέχω να βλέπω άλλο αυτήν την σαπίλα δίπλα μου. Αν η Βρισηίδα είναι τόσο κουτή και φλερτάρει με τον Μαρτίκα πρέπει να το προσέξει».

Την άποψη που έχει για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο Τάκης Καραγκούνιας την είπε και μπροστά στους συμπαίκτες του και μάλιστα απευθυνόμενος στη Βρισηίδα Ανδριώτου της τόνισε πως ο φαρμακοποιός την κουμαντάρει και την κάνει ότι θέλει.