Ενοχλημένη φάνηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την αναφορά της δημοσιογράφου Χρύσλας Γεωργακοπούλου στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» στο πρόσωπο της. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε πως: «Έχει αρχίσει να δημιουργείται μια καινούρια κόντρα» εννοώντας την Σταματίνα Τσιμτσίλη και τη Νικολέττα Ράλλη.

Το πρωί της Παρασκευής (06/05), η Σταματίνα Τσιμτσιλή άρχισε να σχολιάζει τα δημοσιεύματα που την αφορούσαν και ανέφεραν πως έχει κόντρα με την Νικολέττα Ράλλη.

«Χθες είδα πάρα πολλά δημοσιεύματα ότι… χειρούργησε με το γάντι η Σταματίνα τη Νικολέττα Ράλλη, πώς χαρακτήρισε τη συνέντευξή της… Αυτό που είπα και θα της το έλεγα και σε ένα φιλικό καφέ γιατί με τη Νικολέττα έχουμε πιει καφέ σε κοινή παρέα. Δεν είμαστε φίλες, αλλά σε μια ευρύτερη κοινή παρέα… Όταν γυρνάς με ένα τηλεμάρκετινγκ, μοιραία είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα γιατί έχει πολλές διαφημίσεις, κάτι που το παραδέχτηκε και το ίδιο το κορίτσι», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου με την οποία φιλοξενούνται κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη του Alpha: «Θέλω όμως να πω κάτι, επειδή είμαστε και στο ίδιο κανάλι, Χρύσλα μου, το να πασάρουμε μια τέτοια συνέντευξη ως “μια νέα κόντρα γεννιέται”, μάλλον επειδή δεν είχες βρει κόντρα τον τελευταίο καιρό για να ασχοληθείς και να πασάρεις, φαντάστηκες μία. Μην ψάχνουμε κόντρες εκεί που δεν υπάρχουν. Έχει πολλά προβλήματα ο κόσμος, έχει ανάγκη από εμάς να του κάνουμε παρέα, να χαμογελάει, να ξεσκάει… Άνθρακας ο θησαυρός, καμία κόντρα απολύτως. Είπα αυτό που πιστεύω και θα το έλεγα και στην ίδια. Και απ’ ότι κατάλαβα, ευτυχώς η ίδια το εξέλαβε ακριβώς όπως το είπα. Το παραδέχθηκε, χαλαρά και όμορφα, ότι έχει δίκιο η Σταματίνα».