Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «TV Weekend», η Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολίασε τον τίτλο της βασίλισσας της βραδινής ζώνης που της απέδωσε η Ρούλα Κορομηλά στο πρώτο live του «Greek Idol», τη φημολογούμενη μεταγραφή της Ευγενίας Μανωλίδου στο Mega, αλλά και τα μυστικά της απίστευτα καλογυμνασμένης σιλουέτας της. «Η αλήθεια είναι ότι αθλούμαι, κάνω beach βόλεϊ» είπε η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο».

«Κάνω προπόνηση δυο με τρεις φορές την εβδομάδα στις καλύτερες περιπτώσεις και προσπαθώ να κάνω και διατατικές ασκήσεις, όπως λίγη γιόγκα».
Σχετικά με το χαρακτηρισμό «βασίλισσα της βραδινής ζώνης», η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε χαμογελώντας: «Είναι πολύ γλυκιά η Ρούλα… είναι υπερβολική όμως… Δεν υπάρχουν βασιλιάδες. Βιώνουμε την εποχή της Δημοκρατίας και ας το σεβαστούμε αυτό… Δεν μπορείς να προδικάσεις τίποτε, ούτε να απονείμεις τίτλους. Ας κάνουμε τη δουλειά μας και ας αφήσουμε τους τίτλους».

Τέλος, όταν η δημοσιογράφος της ζήτησε τη γνώμη της για τη μεταγραφή της Ευγενίας Μανωλίδου στο Mega, εκείνη απάντησε: «Μεταγράφηκε η Ευγενία Μανωλίδου; Δεν το ήξερα. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το τηλεοπτικό gossip. Ασχολούμαι με την ουσία της τηλεόρασης και η ουσία για μένα δεν είναι αυτά… Μακάρι να πήρε μεταγραφή και να κάνει καλά τη δουλειά της. Ως παρουσιάστρια νομίζω ότι είναι έξυπνη, ευχάριστη όμορφη. Έχει όλα τα προσόντα».